LiveBiz
Câinele mărinimos salvează un pisoi din ploaie și îl aduce acasă ca și cum ar fi fost prietenul său

Câinele mărinimos salvează un pisoi din ploaie și îl aduce acasă ca și cum ar fi fost prietenul său

LiveBiz » Animale » Câinele mărinimos salvează un pisoi din ploaie și îl aduce acasă ca și cum ar fi fost prietenul său

Cu toate că filmele, desenele animate şi alte forme de divertisment par să sugereze altceva, câinii şi pisicile pot fi prieteni „la cataramă” şi această poveste vine să sublinieze şi mai mult acest lucru. Hazel este un frumos metis de Chihuahua şi Pudel care locuieşte în Abilene, Texas. Amestecul de rase îl face un câine unic, cunoscut şi pentru caracterul său foarte prietenos. Şi tocmai această ultimă calitate l-a făcut să nu se gândească de două ori atunci când a salvat viaţa unui biet pisoi neajutorat.

Anunţ
Imagine: Briar Rose / YouTube

Într-o zi cenuşie şi ploioasă, stăpânii l-au lăsat pe Hazel să iasă în grădină pentru a-şi duce la îndeplinire cele necesare. În ciuda ploii abundente şi a frigului, Hazel a decis să rămână afară mai mult de câteva minute înainte de a reveni în casă…

Potrivit Monicăi, stăpâna câinelui, totul a decurs conform rutinei lui Hazel până când câinele a venit acasă cu o surpriză neaşteptată. La un moment dat Hzel a început să privească fix spre un punct aflat în garajul casei; apoi s-a apropiat de acel loc lătrând.

Imagine: Briar Rose / YouTube

Ceea ce nu ştia încă era faptul că în haosul garajului se afla un pisoi foarte mic, abandonat, care încerca să se ascundă de frig şi ploaie. Micuţul animal mieuna din toate puterile, lucru ce i-a atras atenţia lui Hazel. În loc să îl atace, să îl sperie sau pur şi simplu să îl ignore, Hazel a decis să ia pisoiul din adăpostul său improvizat şi să-l însoţească până la intrarea în casă.

Imagine: Briar Rose / YouTube

Pisoiul mergea stânjenit prin ploaie în timp ce îl urmărea pe Hazel; câinele a făcut câţiva paşi şi apoi s-a întors pentru a se asigura că noul său prieten îl urmează. Când a ajuns acasă, pisoiul nu a reuşit să treacă de pragul de la intrare, aşa că Hazel l-a ajutat. Amândoi au mers direct să se încălzească în culcuşul lui Hazel. În tot acest timp, Monica era uluită – se părea că Hazel al ei adoptase un pisoi şi trebuia să ia o decizie: să păstreze micul ghem de blană sau nu? În cele din urmă, Sheeba, aşa cum a fost numită pisica, a rămas să trăiască fericită alături de Hazel şi de noii săi stăpâni.

Să mai zică cineva că prietenia dintre un câine şi o pisică nu poate exista!

Ţi-a plăcut acest articol?