LiveBiz
O fetiţă “fură” din cutia de popcorn a prinţului Harry – când acesta îşi dă seama, reacţia lui spune totul

O fetiţă “fură” din cutia de popcorn a prinţului Harry – când acesta îşi dă seama, reacţia lui spune totul

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O fetiţă “fură” din cutia de popcorn a prinţului Harry – când acesta îşi dă seama, reacţia lui spune totul

Copiii sunt cu adevărat minunaţi, având puterea să ne însenineze chiar şi cea mai tristă zi. Fetiţa pe care o veţi vedea în videoclipul de mai jos este un exemplu perfect în acest sens.

Ea a decis să mănânce din cutia cu floricele de porumb a prinţului Harry în timp ce acesta era distras… Unde este garda personală a familiei regale în aceste situaţii? Cu siguranţă nici ei nu ar fi putut rezista drăgălăşeniei acestei fetiţe!

În timp ce prinţul Harry participa la Jocurile Olimpice Invictus din Toronto, Canada, s-a întâmplat ceva neobişnuit. Prinţul vorbea cu domnul de lângă el, complet distras, iar o mică „hoaţă” s-a gândit să-i atace cutia de popcorn. Emily Henson a decis să profite de şansa de a mânca popcorn de la alţii, în timp ce nimeni nu se uită.

Fără să ţină cont că Harry era o prezenţă importantă, fata a început să mănânce din floricele de porumb ale prinţului. A reuşit să ia de mai multe ori, până când prinţul Harry şi-a dat seama ce se întâmplă. Însă când acesta a văzut-o, reacţia lui a fost pur şi simplu minunată!

La început a făcut o grimasă şi a glumit cu ea. Apoi, tânărul şi-a împărţit popcorn-ul cu fetiţa, de data aceasta cu voia sa. El a arătat astfel că va fi un părinte perfect… cel puţin aşa consideră mulţi utilizatori ai reţelelor de socializare.

Un lucru este sigur: acest clip depăşeşte orice limită de îndrăzneală. Urmăriţi-l şi încercaţi să nu fiţi copleşiţi de atitudinea prinţului şi de personalitatea acestei fetiţe minunate.

Dacă v-a făcut să zâmbiţi, împărtăşiţi tuturor acest videoclip cu fetiţa care “fură” din cutia de popcorn a prinţului Harry!

Ţi-a plăcut acest articol?