LiveBiz
Mama și fiul merg o oră și jumătate în fiecare zi pentru a ajunge la școală: o vecină decide să facă o diferenţă

Mama și fiul merg o oră și jumătate în fiecare zi pentru a ajunge la școală: o vecină decide să facă o diferenţă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama și fiul merg o oră și jumătate în fiecare zi pentru a ajunge la școală: o vecină decide să facă o diferenţă

Uneori, este nevoie de foarte puţin pentru a schimba în bine viaţa unei persoane, chiar şi cu un simplu gest. Nu trebuie să ne gândim la cine ştie ce acţiuni grozave, pentru că adesea lucrurile mici fac diferenţa. Acest lucru este demonstrat de generozitatea unei mame care a ajutat cu promptitudine o altă persoană aflată în dificultate, odată ce a aflat de situaţia ei.

Este vorba despre Kim şi fiul ei, Gabe, care mergeau zilnic o oră și jumătate (45 de minute la dus, 45 de minute la întoarcere) pentru a ajunge la şcoala băieţelului, înscris în clasa a doua. Din păcate, statul nu garantează microbuzul pentru elevii care locuiesc la mai puţin de o oră de şcoală, drept urmare Kim şi Gabe sunt obligaţi să meargă aproximativ o oră şi jumătate dus-întors, în ciuda faptului că deseori oboseala îşi face simţită prezenţa.

Imagine: YouTube / KMTV 3 News Now

Kim este o mamă foarte hotărâtă: încearcă să-l crească pe Gabe pe cont propriu şi, în acelaşi timp, munceşte cu jumătate de normă. Femeia cu siguranţă nu îşi permite să cumpere o maşină, aşa că îşi însoţeşte fiul, pe jos, la şcoală. Nu contează care sunt condiţiile meteo, Gabe trebuie să ajungă la ore. Odată cu sosirea iernii, Kim a început să se îngrijoreze mai mult, deoarece drumul pe care îl parcurg în fiecare zi, dus-întors, cu siguranţă nu este ideal pe zăpadă.

Imagine: YouTube / KMTV 3 News Now

Mama a încercat apoi să contacteze şcoala, să discute cu administraţia, dar nu a primit un răspuns pozitiv. În cele din urmă, în disperare de cauză, Kim a povestit situaţia unui ziar local, care a publicat cazul. Nu a durat mult până când o femeie, pe nume Becky Novotny, de asemenea mama unui copil din aceeaşi şcoală cu Gabe, a decis să facă o diferenţă. Becky s-a oferit să-i transporte pe ambii copii la şcoală şi să-i aducă apoi acasă.

Imagine: YouTube / KMTV 3 News Now

La urma urmei, a fost un mic gest, un răspuns simplu la ceea ce părea o problemă de netrecut pentru Kim. Împreună, însă, au reuşit să o rezolve: Chiar este adevărata expresia: „uniţi putem depăşi orice obstacol”!

Ţi-a plăcut acest articol?