LiveBiz
Câinele străzii îşi duce prietenul flămând la restaurantul unde oamenii îi dau mereu să mănânce

Câinele străzii îşi duce prietenul flămând la restaurantul unde oamenii îi dau mereu să mănânce

LiveBiz » Animale » Câinele străzii îşi duce prietenul flămând la restaurantul unde oamenii îi dau mereu să mănânce

Unii oameni consideră câinii fără adăpost ce cutreiera străzile o adevărată pacoste şi sunt capabili să facă orice pentru a-i ţine cât mai departe posibil.

Din fericire, nu toată lumea gândeşte aşa. Există sute de fundaţii şi organizaţii dedicate apărării drepturilor animalelor.

Există şi oameni care, în viaţa lor de zi cu zi, fac mici gesturi pentru a schimba viaţa prietenilor cu patru picioare. Un exemplu în acest sens sunt proprietarii unui restaurant din Ecuador.

Proprietarii au observat un căţeluş pufos cu blană neagră îndrăznind timid să se apropie de uşile restaurantului lor.

S-a purtat foarte bine şi ochii lui drăguţi garantau că va fura inimile tuturor celor care obişnuiesc să mănânce în localul respectiv. Proprietarii nu au putut să-l adopte, dar au început să pună deoparte alimente pentru a-i asigura un trai decent.

Căţeluşul le mulţumea mereu dând energic din coadă şi în fiecare zi se întorcea cam pe la ora la care ştia că poate primi ceva bun.

L-au numit Blacky şi l-au acceptat drept cel mai loial „client” al restaurantului. Blacky s-a dovedit a fi atât de generos, încât a vrut să împărtăşească privilegiile sale şi cu cel mai bun prieten al său.

„Este atât de uşor să le oferi mâncare animalelor. Haideţi să nu fim indiferenţi faţă de ei” – a comentat un utilizator de pe Facebook.

A venit însoţit de un alt câine abandonat şi au aşteptat cu răbdare la uşă în speranţa că proprietarii le vor oferi suficientă mâncare amândurora.

Se pare că Blacky cunoaşte vechea zicală „unde mănâncă unul, pot să mănânce doi!” şi a vrut să o pună în practică.

„Câinele a decis să-şi invite prietenul şi asta a fost: nu puteam rămâne indiferenţi la nevoie căţeluşilor de pe stradă” – a spus proprietarul restaurantului.

Mai mult de atât, proprietarii localului au fost încântaţi de vizita noului prieten blănos. L-au primit cu multă dragoste şi au împărtăşit întâmplarea pe reţelele de socializare.

Este un câine alb, frumos, cu pete negre, iar angajaţii localului le-au cerut urmăritorilor ajutor pentru a-i da un nume. El va deveni, fără îndoială, un alt client excelent al restaurantului.

Dragostea cu care aceşti oameni întâmpină patrupezii flămânzi este un adevărat exemplu de urmat.

Mulţi în situaţia lor pur şi simplu i-ar alunga, dar aceşti oameni nu au ezitat să sublinieze că cel mai important lucru este să îi ajuţi pe cei care au nevoie.

Uneori credem că nu putem face nimic pentru a ajuta animalele abandonate pe străzi, dar un mic gest poate face diferenţa şi poate salva vieţi.

Ţi-a plăcut acest articol?