LiveBiz
Căţelul abandonat tremura pe străzi, până când o gâscă decide să-i ţină de cald cu aripile ei

Căţelul abandonat tremura pe străzi, până când o gâscă decide să-i ţină de cald cu aripile ei

LiveBiz » Animale » Căţelul abandonat tremura pe străzi, până când o gâscă decide să-i ţină de cald cu aripile ei

Lumea animalelor este cu adevărat incredibilă. Deşi mulţi consideră că animalele au o inteligenţă scăzută şi se concentrează doar asupra supravieţuirii lor, acest lucru pur şi simplu nu este adevărat.

Deseori auzim povestiri despre prietenii neobişnuite între specii, ca de exemplu un câine care s-a împrietenit cu o pisică, sau un altul care a stabilit o legătură uimitoare cu o vacă.

Mai sunt şi acele cazuri când unele animale vin în ajutorul celor aflate în nevoie, oferindu-le confort şi siguranţă, chiar dacă cele două vieţuitoare au foarte puţine lucruri în comun. Ceea ce veţi vedea mai jos este exact o astfel de întâmplare, care a emoţionat oamenii din întreaga lume.

Truth Inside of You

Este povestea unei gâște care a sărit in ajutorul uni cățeluș care tremura de frig într-o zi cu temperaturi extrem de scăzute.

Potrivit site-ului Snopes, povestea originală a acestei prietenii neaşteptate sună cam aşa: „În urma vortexului polar care a lovit America de Nord în ianuarie, un trecător a văzut o gâscă sau o raţă încălzind un căţeluş care tremura de frig.”

„Bărbatul a găsit o gâsca înfrigurată, lipită de un stâlp, în statul american Montana”, se arată în mesajul postat de Suzanne PadaPetra pe data de 30 ianuarie, potrivit site-ului Snopes. „Gâsca proteja cu aripile ei un căţeluş care era cât pe ce să moară îngheţat. Avem atât de multe de învăţat ca specie…”

Suzanne PadaPetra

Iar acest lucru este cât se poate de adevărat. Deşi sunt foarte mulţi oameni care îşi arată dragostea şi respectul faţă de semenii lor, fiind dispuşi să meargă până la capătul lumii pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie, la polul opus există multă ură şi intoleranţă în această lume.

Când a văzut că bietul căţel avea mare nevoie de ajutor, instinctul matern al acestei înaripate şi-a făcut imediat apariţia. Nu-şi dorea ca puiul să sufere şi l-a acoperit cu aripile sale pentru a-l adăposti de frigul cumplit. Tot ce spera era ca efortul ei să menţină puiul în viaţă.

Ce gest minunat şi de-a dreptul impresionant!

Truth Inside of You

„Deşi povestea din spatele acestor fotografii deosebite poate fi uşor neclară, nu este ceva fără precedent ca păsările şi câinii să stabilească prietenii uimitoare. În urmă cu câţiva ani, un pelican din Erdek, Turcia, numit Osman, a devenit o celebritate locală după ce s-a împrietenit cu un câine”, se mai afirmă pe site.

Cele mai valoroase lecţii de viaţă pe care le putem primi sunt de la animale. Dacă sunteţi de acord, distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?