LiveBiz
Câinele priveşte pe fereastră şi nu-i vine să creadă când observă o vulpe jucându-se cu jucăria lui preferată

Câinele priveşte pe fereastră şi nu-i vine să creadă când observă o vulpe jucându-se cu jucăria lui preferată

LiveBiz » Animale » Câinele priveşte pe fereastră şi nu-i vine să creadă când observă o vulpe jucându-se cu jucăria lui preferată

Un câine adorabil pe nume Lupe a avut recent parte de o experienţă nu tocmai plăcută – acesta se afla în interiorul locuinţei, când pe fereastră a putut vedea o vulpe care se juca cu lucrurile sale preferate, în timp ce proprietara a surprins totul în imagini. Bineînţeles, Lupe nu era deloc fericit privind ce se întâmplă în faţa casei sale.

Lupe provine dintr-o rasă mixtă Chihuahua-Dachshund şi, potrivit familiei sale, este un câine foarte iubitor şi drăgălaş. Cu toate acestea, el poate deveni foarte gelos – mai ales atunci când vine vorba de jucariile sale preferate.

Lupe iubeşte, de asemenea, să se joace afară şi are destul de multe jucării în curte pentru a-şi ocupa timpul. Câinele lăsase una dintre mingile sale preferate pe gazonul din faţa casei, iar acum privea lung pe fereastră, făcându-şi proprietara să înţeleagă că îşi doreşte foarte mult să o primească.

Dar, cum Lupe nu a fost lăsat afară să-şi ia mingea – o altă creatură s-a putut bucura de acest privilegiu.

Unilad / Facebook

Din fericire, acesta a fost momentul în care proprietara lui Lupe a hotărât să pornească camera video şi să înceapă filmarea. Ce s-a întâmplat în continuare nu este altceva decât o scenă adorabilă. Imaginile arată că vulpea s-a îndrăgostit iremediabil de jucăria lui Lupe!

Vulpea sare fericită şi „aruncă” mingea pe gazon , făcând salturi care mai de care mai amuzante – în ciuda mustrărilor şi geloziei câinelui afişate de pe pridvorul din faţa casei.

Să spui că Lupe este doar puţin supărat în aceste momente reprezintă o subestimare serioasă. Câinele continuă să privească de pe terasa din faţa casei, pe măsură ce vulpea se distrează de minune cu jucăria acestuia.

Unilad / Facebook

Bineînţeles, în acel moment, câinele ar fi putut să se confrunte cu vulpea pentru că s-a jucat cu jucăria sa nepreţuită – dar, în schimb, alege să adopte un comportament pasiv-agresiv în privinţa ei şi să latre de pe verandă.

Lupe priveşte neajutorat, în timp ce vulpea roşie pare să se bucure de distracţia vieţii sale.

Deşi Lupe este în mod evident frustrat, este incredibil să vedem cum frumoasa vulpe sălbatică are parte de atât de multă distracţie cu o jucărie pentru animale de companie.

Unilad / Facebook

Vulpea se rostogoleşte fericită prin iarbă, aruncând mingea în aer doar pentru a o prinde şi a repeta această acţiune. Vulpii pare să nu-i pese prea mult de Lupe, care se află la doar câţiva metri distanţă.

Câteva secunde câinele mârâie şi latră ameninţător, dar se pare că vulpea vrea cu tot dinadinsul să-l facă pe Lupe gelos.

După ce a surprins aceste imagini amuzante, proprietara lui Lupe s-a grăbit să împărtăşească videoclipul cu alţi utilizatori de pe reţelele de socializare. De la publicare, videoclipul a fost vizionat de peste 6 milioane de ori şi distribuit de peste 40.000 de ori.

Unilad / Facebook

Indiferent de intenţiile vulpii – fie să tachineze câinele, sau pur şi simplu să se distreze – este minunat că totul a fost surprins pe camera video. Oricum ar fi, superba vulpe ne dezvăluie o latură a comportamentului acestor creaturi pe care nu mulţi au avut ocazia să o vadă până acum.

Urmăriţi videoclipul adorabil de mai jos şi spuneţi-ne ce credeţi despre întâlnirea amuzantă!

Jealous Dog Watches Fox Play With His Toy

This dog HATES sharing 😡😂

Posted by UNILAD on Saturday, May 6, 2017

Distribuiţi acest articol cu prietenii și familia.

Ţi-a plăcut acest articol?