LiveBiz
Pudelul credincios nu acceptă că proprietara lui nu mai este şi îi vizitează mormântul în fiecare zi

Pudelul credincios nu acceptă că proprietara lui nu mai este şi îi vizitează mormântul în fiecare zi

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Pudelul credincios nu acceptă că proprietara lui nu mai este şi îi vizitează mormântul în fiecare zi

Relaţia dintre un câine şi stăpânul său este o legătură de prietenie, solidaritate şi dragoste, care depăşeşte cu mult orice imaginaţie. Mai ales dacă patrupedul în cauză a fost crescut încă din primele luni de viaţă, ştim că legătura pe care acesta o va stabili cu proprietarul va fi aproape indestructibilă.

Acest lucru îl cunoaşte cel mai bine o utilizatoare a platformei Twitter, care a vrut să împărtăşească povestea surorii sale şi a câinelui ei Benito: „Sora mea a murit în urmă cu 4 ani şi Benito, câinele care a însoţit-o în ultimii 2 ani de viaţă, continuă să-i ţină companie şi astăzi”. O frază care se referă la faptul că şi după teribila dispariţie a stăpânei sale, Benito continuă să-i viziteze mormântul.

Belen / Twitter

Benito este un pudel negru care a fost adoptat încă din primele luni de viaţă de Joha, o fată care a fost literalmente ca o mamă pentru el. Imaginaţi-vă reacţia sa la trista realitate: Joha, stăpâna sa, a plecat dintre noi, dar el refuză să accepte şi de fiecare dată când o vizitează, rămâne ore întregi deasupra mormântului său, ca şi când ar aştepta ca aceasta să apară în faţa lui, în orice moment.

Belen / Twitter

Povestea a devenit virală după ce sora lui Joha a postat povestea lui Benito pe Twitter, lăudându-i loialitatea şi dragostea. De fapt, ceea ce Benito demonstrează şi astăzi, la 4 ani de la moartea prietenei sale, este ceea ce se numeşte „dragoste necondiţionată”.

Belen / Twitter

În videoclipul înduioşător postat pe Twitter, se poate vedea cu uşurinţă cum câinele a fost întotdeauna foarte fericit în compania lui Joha.

Belen / Twitter

Numai gândul că aceşti doi buni prieteni nu mai pot fi împreună este cu adevărat sfâşietor.

Ţi-a plăcut acest articol?