LiveBiz
Reacţia impresionantă a unui câine bătrân când îşi revede proprietara întorcându-se din armată

Reacţia impresionantă a unui câine bătrân când îşi revede proprietara întorcându-se din armată

LiveBiz » Animale » Reacţia impresionantă a unui câine bătrân când îşi revede proprietara întorcându-se din armată

Buddy este un Golden Retriever în vârstă de 13 ani, care şi-a petrecut toată viaţa alături de Hannah Foraker, cea mai bună prietenă a lui. Dar când Hannah a împlinit 21 de ani, ea s-a alăturat forţelor armate şi a trebuit să plece pentru antrenamente la o bază din Oklahoma.

Inima femeii a fost sfâşiată când a fost nevoită să-şi lase în urmă cel mai buni prieten. Aşadar, după trei luni, când Hannah s-a întors acasă într-o permisie, aceasta abia aştepta să-l vadă pe Buddy. Revederea lor este un moment ce nu trebuie ratat!

Hannah l-a adoptat pe Buddy când era doar un căţeluş. Acum, după 13 ani de viaţă, câinele are artrită şi este în mare parte surd. Dar aceste probleme nu-l opresc să-i ofere prietenei sale cea mai frumoasă primire de până acum. În momentul în care o vede pe Hannah, îşi pune capul pe genunchii tinerei şi începe să plângă.

Acesta este un videoclip pe cât de înduioşător, pe atât de frumos. Aţi mai văzut vreodată o astfel de reuniune? De-a lungul anilor am văzut o mulţime de revederi între oameni şi animalele lor de companie, dar aceasta este cu siguranţă una dintre cele mai impresionante.

Câinii ne oferă mereu lecţii de viaţă şi ne demonstrează că au sentimente mai bune decât mulţi dintre oameni, iar acest videoclip este un memento că trebuie să-i iubim şi să avem întotdeauna grijă de cei mai buni prieteni ai noştri.

Distribuiţi acest moment emoţionant cu prietenii şi familia!