LiveBiz
Câinele vagabond merge în fiecare zi la restaurant cu propriul castron pentru a primi mâncare

Câinele vagabond merge în fiecare zi la restaurant cu propriul castron pentru a primi mâncare

LiveBiz » Animale » Câinele vagabond merge în fiecare zi la restaurant cu propriul castron pentru a primi mâncare

Viaţa unui câine blând şi prietenos pe străzi nu este deloc uşoară. Din fericire, există exemplare care au norocul să devină câini comunitari şi astfel ajung să fie protejaţi de mai mulţi locuitori din zonă.

„Nu te costă nimic să le asiguri mâncare, puţină apă şi o mângâiere. De asemenea, au nevoie de afecţiune”, a scris într-un mesaj un utilizator de internet.

Poate că nu se bucură de o casă şi o familie adoptivă; dar primesc îngrijiri medicale, sunt sterilizaţi şi mănâncă mai multe feluri de mâncare pe zi. Patrupezii comunitari sunt animale cunoscute şi iubite de toată lumea.

v

Acesta este şi cazul unui prieten blănos din Thailanda care a furat inimile tuturor de pe reţelele de socializare. Câinele negru cu pete maronii a devenit client VIP al unui restaurant local.

Patrupedul merge în fiecare zi „să comande” ceva de mâncare, dar cel mai bun lucru este că vine pregătit cu propriul castron pentru a fi servit acolo.

În videoclipul de mai jos puteţi vedea momentul amuzant în care câinele intră cu multă încredere şi se apropie de bucătar.

De parcă ar fi plătit deja în avans, căţeluşul se apropie de punctul de servire, semn că îşi doreşte mult să mănânce ceva.

Femeia nu a rezistat şi, după ce a s-a amuzat copios, i-a servit nişte supă.

„Ce câine deştept! Este prea frumos”, a comentat un utilizator de pe reţelele de socializare.

Simpaticul căţeluş şi-a savurat mâncarea într-o clipită şi şi-a ridicat cu tenacitate farfuria din nou, în speranţa că va mai primi ceva. Judecând după cât de dolofan şi drăguţ este, patrupedul duce o viaţă bună.

Are aproximativ 7 ani şi datorită grijii vecinilor săi beneficiază de multă dragoste şi respect.

„Toţi vecinii sunt îndrăgostiţi de Sri Suk. Este atât de drăguţ, încât îi dăm mereu toată mâncarea pe care o cere”, a spus autorul videoclipului.

Angajaţii acestui restaurant au arătat că au o inimă imensă. În loc să le ofere puţin ajutor, mulţi decid să alunge sau să ţipe la câinii străzii.

In schimb, angajatii acestui restaurant fac tot posibilul să-i ofere hrana necesară și prin acest mic gest îl ajută să supraviețuiască.

Mulţi oameni nu au posibilitatea să adopte un căţeluş şi să-i schimba viaţa, dar dacă toţi contribuim măcar cu o fărâmă din puţinul nostru, mii de câini ar avea sansa unei vieţi mai bune.

Cine ar putea rezista în faţa unui căţeluş care cere politicos o porţie de mâncare şi chiar îşi cară singur castronul?

Ţi-a plăcut acest articol?