LiveBiz
Pisicuţa rătăcită şi înfometată iese din tufişuri şi este atât de fericită să găsească ajutor

Pisicuţa rătăcită şi înfometată iese din tufişuri şi este atât de fericită să găsească ajutor

LiveBiz » Animale » Pisicuţa rătăcită şi înfometată iese din tufişuri şi este atât de fericită să găsească ajutor

Cassie, o adolescentă din California, făcea curăţenie în grajdul cailor când a auzit un zgomot care părea produs de un animal. „La început am crezut că este o pasăre, dar câteva clipe mai târziu am observat că unul dintre cai privea foarte atent spre tufişuri”, a spus Cassie.

„Pe măsură ce m-am apropiat, mi-am dat seama că sunetul respectiv aducea mai mult cu un mieunat slab. O biată pisicuţă tipa cât o ţineau puterile cu glasul său piţigăiat.”

Când Cassie a chemat-o, imediat o pisicuţă calico a ieşit dintr-un tufiş şi a alergat direct spre ea. De îndată ce Cassie a luat-o în braţe, felina a început să toarcă şi să frământe cu lăbuţele sale mici. Apoi s-a căţărat până pe gât şi s-a ghemuit de parcă ar fi căutat protecţie.

„Am dus-o în zona unde ţinem hamurile cailor şi, în timp ce încercam să umplu un castron, pisicuţa a început să bea din apa care se scurgea din furtun direct pe podea”, a povestit Cassie.

Pisicuţei îi era sete şi foame, drept urmare Cassie a pus furtunul lângă ea şi a lăsat-o să bea câtă apă a vrut. Cassie a luat o conservă cu mâncare din maşina ei, care era pentru propriile sale pisici, şi a pregătit o masă rapidă pentru pisicuţa flămândă.

„A mâncat totul pe nerăsuflate. Era slabă şi acoperită de purici”, a declarat Cassie pentru Love Meow. „După ce mi-am terminat treburile, am plecat acasă cu ea”.

Pisicuţa a primit o baie binemeritată pentru a îndepărta puricii deranjanţi. După multe zile petrecute pe străzi, era epuizată şi a dormit ​​profund toată noaptea în confortul unui culcuş cald. „Cred că ştia că este în sfârşit în siguranţă şi că se poate odihni liniştită.”

În dimineaţa următoare, Cassie s-a trezit cu o pisicuţă fericită şi entuziasmată care alerga şi încercă să se joace.
„Era curajoasă şi neînfricată şi alerga prin casă după celelalte animale de companie ale mele.”

Urmăriţi povestea salvării pisicii în videoclipul de mai jos:

În următoarele câteva zile, pisicuţa şi-a dezvoltat un apetit incredibil şi nu a irosit niciodată o bucată de mâncare. S-a ataşat foarte mult de Cassie şi s-a ghemuit pe gâtul ei, torcând ca orice pisică fericită.

„Acum este perfect sănătoasă şi parcă înfloreşte pe zi ce trece. Îi place să se joace şi să se lupte cu celelalte pisici ale mele, deşi este încă atât de mică”, a spus Cassie.

„Nu am idee cum a ajuns în tufişul acela. M-am întors timp de trei zile pentru a mă asigura că mama sau orice alt pisoi sunt prin preajmă, dar nu am găsit nimic”, a spus Cassie.

„A avut mare noroc în acea zi pentru că am fost cu siguranţă în locul potrivit, la momentul potrivit.”

Timpul a trecut şi micuţa pisică s-a transformat într-o felină deosebit de afectuoasă. A luat în greutate şi parcă are o tonă de energie. Personalitatea ei străluceşte.

În plus, încă este foarte ataşată de mama ei umană şi o urmăreşte peste tot prin casă.

Dar poate cea mai bună veste este că se înţelege de minune cu toţi câinii şi pisicile din casă. Adoră să aibă o familie aşa de mare.

„Este în siguranţă şi fericită că de acum va avea parte de cea mai bună viaţă. Am numit-o Charme”, a conchis Cassie.

Ţi-a plăcut acest articol?