LiveBiz
Câinele își întâlnește mama pentru prima dată în patru luni după ce a fost adoptat

Câinele își întâlnește mama pentru prima dată în patru luni după ce a fost adoptat

LiveBiz » Animale » Câinele își întâlnește mama pentru prima dată în patru luni după ce a fost adoptat

Legăturile de familie sunt foarte strânse nu numai în cazul oamenilor, ci şi al patrupezilor. Videoclipul de mai jos dovedeşte în cel mai frumos mod că indiferent de cât de mult a trecut de când doi câini din aceeaşi familie nu s-au văzut, legătura lor a rămas extrem de puternică. Harper, un adorabil Golden Retriever, avea doar 11 săptămâni când a fost adoptat. Ziua aceea a fost şi ultima în care şi-a mai văzut mama.

În timp ce mulţi pot fi de părere că Harper nu ar avea absolut nicio amintire legată de mama sa, acest lucru pur şi simplu nu este adevărat. Toţi proprietarii de câini ştiu cât de bine îşi amintesc câinii oamenii pe care îi iubesc, dar şi alţi semeni de-ai lor. Prin urmare, doar pentru că o familie de patrupezi a fost separată, nu înseamnă că membrii nu se vor recunoaşte între ei. Câinii au sentimente, pot iubi şi formează conexiuni asemeni nouă.

Tocmai de aceea, videoclipul următor a fost apreciat de o mulţime de oameni din întreaga lume. El ne dezvăluie un câine fericit, la patru luni după ce a fost adoptat, întorcându-se în locul unde urma să-şi vadă mama. De cum ajunge în apropiere, Harper poate fi văzut vizibil emoţionat – parcă gata să sară din maşină imediat ce şoferul parchează.

Secvenţele combinate din momentul în care a fost adoptat şi cel în care se revede cu mama sa sunt extrem de emoţionante…

După ce Harper coboară din maşină, puteţi vedea un Golden Retriever de culoare mai închisă care se apropie. Cei doi câini se întâlnesc şi odată ce îşi dau seama că sunt într-adevăr rude, sunt vizibil încântaţi neputându-şi reţine bucuria de a se revedea. Se joacă şi se ling reciproc, compensând în mod clar timpul pierdut, înainte de a se alătura pentru o plimbare minunată sub razele soarelui.

Fără îndoială, acest videoclip demonstrează că patrupezii sunt capabili de multă dragoste şi inteligenţă emoţională în ceea ce-i priveşte şi nu numai. Este unul dintre nenumăratele motive pentru care câinii sunt animale absolut minunate pe care mulţi oameni nu îi merită.

Urmăriţi mai jos emoţionanta întâlnire dintre cei doi câini, mamă şi fiu:

Ţi-a plăcut acest articol?