LiveBiz
Deoarece stăpâna ei era însărcinată, pisica salvată a dorit întotdeauna să protejeze copilul

Deoarece stăpâna ei era însărcinată, pisica salvată a dorit întotdeauna să protejeze copilul

LiveBiz » Animale » Deoarece stăpâna ei era însărcinată, pisica salvată a dorit întotdeauna să protejeze copilul

Unii spun că pisicile nu sunt afectuoase sau că nu se consideră membre ale familiei. Ei bine, o pisică adorabilă pe nume Panda este dovada vie că astfel de prejudecăţi sunt cât se poate de departe de adevăr.

Această pisică a fost salvată de pe străzi şi a fost întotdeauna foarte recunoscătoare stăpânei sale, Liel.

De îndată ce Liel a rămas însărcinată, pisicii nu i-a luat mult să înţeleagă ce se întâmplă şi a decis să ofere o mică demonstraţie a cât de fericită este, parcă anticipând venirea pe lume a frăţiorului ei uman.

„Puteţi vedea clar că l-a adorat încă de la început. Ea este cea mai bună pisicuţă”, a mărturisit Liel.

Pe măsură ce burtica lui Liel creştea, pisicuţa îşi petrecea tot mai multe ore mişcându-şi lăbuţele ca şi cum ar frământa cozonaci. Evident, i-a plăcut să fie foarte apropiată de bebeluş şi a înţeles perfect că un nou membru al familiei va sosi în curând.

„Parcă ar fi pisica mea. Miaună prin toată casă ca să mă anunţe că bebeluşul meu este treaz. Se iubesc foarte mult”, a comentat un internaut.

Felina a dat frâu liber instinctelor de protecţie şi a refuzat să se despartă de stăpâna ei. A vrut să fie alături de ea pe tot timpul sarcinii şi i-a îmbrăţişat mereu burta cu toată delicateţea din lume.

„De îndată ce am rămas însărcinată, a început să mă urmărească prin casă. Îi plăcea să-şi pună capul pe burtă şi să mă frământe”, a explicat Liel.

Câteva luni mai târziu, a venit şi ziua cea mare, iar pisica nu-şi mai găsea locul de fericire. Ea şi-a continuat misiunea ca soră protectoare şi, de obicei, îşi petrece întreaga zi în camera micului pui de om.

Nu există nicio îndoială că cei doi au o legătură specială, pe care au stabilit-o cu luni înainte de naştere.

„Micuţul va şti ce este iubirea adevărată. Felicitări!”, a scris un utilizator de pe Facebook.

Mulţi părinţi ar ezita să lase un copil atât de mic în apropierea unui animal de companie, dar Liel îşi cunoaşte bine pisica şi ştie că tot ce îşi doreşte Panda este să-i ofere dragoste şi să se asigure că nu i se întâmplă nimic rău.

„Acum, Panda se urcă pe pat pentru a fi lângă el. Îl urmăreşte cu privirea şi vrea să-l ştie aproape”, spune cu mândrie Liel.

Bebeluşul se numeşte Sean şi acum are puţin peste 3 luni. Micuţului îi place să adoarmă cu mama sa şi cu frumoasa Panda.

Nu există nicio îndoială că, de-a lungul anilor, el şi pisica vor avea împreună aventuri nesfârşite. Nu este nimic mai frumos decât să creşti alături de un animal de companie pentru a descoperi iubirea infinită a animalelor.

Animalele sunt fiinţe inteligente şi speciale şi ajuta familiile să fie cu adevărat complete. Dragostea şi prietenia lor nu pot fi înlocuite cu nimic altceva.

Ţi-a plăcut acest articol?