LiveBiz
Un iepure orfan vizitează în fiecare zi familia care l-a salvat şi l-a hrănit timp de opt săptămâni

Un iepure orfan vizitează în fiecare zi familia care l-a salvat şi l-a hrănit timp de opt săptămâni

LiveBiz » Animale » Un iepure orfan vizitează în fiecare zi familia care l-a salvat şi l-a hrănit timp de opt săptămâni

Nu există nicio îndoială că pisicile şi câinii ocupă primele locuri în topul celor mai îndrăgite animale de companie, dar şi alte specii de necuvântătoare sunt capabile să ofere momente neaşteptate de tandreţe şi afecţiune, cum ar fi iepurii de casă sau iepurii de câmp.

Ei bine, tocmai un iepure se află în centrul acestei poveşti fermecătoare, care aproape pare desprinsă dintr-o carte de basme. Iepurele se numeşte Trifoi şi a fost „adoptat” de familia Terry după ce a fost salvat şi hrănit de aceştia câteva săptămâni. Acum, animalul îl vizitează în fiecare zi.

Imagine: Natasha Terry / YorkPress

Acest iepure orfan a fost salvat de familia Terry, din Lincolnshire, Anglia, care l-a ţinut mai multe săptămâni în casă pentru a-şi putea recăpăta puterile şi a reveni în siguranţă în habitatul său natural. Însă niciunul dintre membrii familiei nu s-ar fi gândit că îl vor revedea mai devreme decât ar fi crezut…

Imagine: Natasha Terry / YorkPress

După ce l-au îngrijit şi hrănit timp de aproximativ 8 săptămâni, iepurele a fost în cele din urmă eliberat în sălbăticie. Cu toate acestea, timp de două luni după eliberare, iepurele Trifoi a revenit la familia Terry în grădina pentru a-i saluta şi a le mulţumi că l-au salvat. Şi asta, în fiecare zi!

Imagine: Natasha Terry / YorkPress

Şi în acele două luni, Trifoi s-a aventurat o dată şi în interiorul casei: „A intrat pe uşa din spate, ceea ce ne-a surprins, a urcat la etaj şi s-a privit în oglinda dulapului nostru; ca şi cum a vrut să vadă cât de mult crescuse.”

Familia Terry are trei copii: Daisy, 14, Blake, 12, şi Eliza, 9, şi toţi trei şi-au dat concursul ajutând la îngrijirea lui Trifoi, în special micuţa Eliza: „Mai mult, Eliza, şi-ar dori foarte mult să devină medic veterinar, motiv pentru care este foarte pasionată de animale şi are grijă de ele şi de viaţa sălbatică.”

Imagine: Natasha Terry / YorkPress

Găsit în grădină în timp ce Mark Terry tundea iarba, iepurele Trifoi a devenit în scurt timp un adevărat membru al familiei.

Cine spune că doar câinii şi pisicile pot fi afectuoşi faţă de noi oamenii?

Ţi-a plăcut acest articol?