LiveBiz
8 câini şi pisici care demonstrează că nu trebuie să aparţină aceleiaşi specii pentru a fi prieteni la cataramă

8 câini şi pisici care demonstrează că nu trebuie să aparţină aceleiaşi specii pentru a fi prieteni la cataramă

LiveBiz » Animale » 8 câini şi pisici care demonstrează că nu trebuie să aparţină aceleiaşi specii pentru a fi prieteni la cataramă

Se spune că este dificilă sau chiar imposibilă comunicarea dintre câini şi pisici, dar asta nu este o regulă generală. Tocmai de aceea, există mulţi proprietari care reuşesc să aibă atât câini, cât şi pisici în aceeaşi casă.

În timp ce unele exemplare se pot tolera, altele stabilesc rapid prietenii de nezdruncinat. Drept urmare, există nenumărate cazuri în care pisicile şi câinii îşi petrec cea mai mare parte a timpului împreună, jucându-se şi protejându-se reciproc.

Pisicile şi câinii pot forma legături puternice şi îşi arată prietenia cuibărindu-se unul lângă celălalt de fiecare dată când au ocazia. Iată câteva exemple adorabile de pisici şi câini care iubesc să se relaxeze împreună!

Aceste două animale poate că sunt somnoroase, dar încă mai urmăresc ce se întâmplă în casa unde locuiesc.

Imgur

Este o încântare să vezi cât de protector este acest câine cu prietena sa felină. Aceste două animale se sprijină reciproc!

Imgur

Dacă priveşti cu atenţie, poţi vedea câinele negru camuflat pe fotoliu. Pisica se bucură, în mod clar, să stea tolănită lângă prietenul său invizibil.

Imgur

Acest căţeluş adoră faptul că este la fel de mare ca cea mai bună prietenă a lui. Nu peste mult timp, cei doi vor fi uimiţi când căţelul va creşte şi va ajunge mult mai mare decât prietena sa.

Reddit

Aceste două animale ştiu bine că somnul este întotdeauna mai plăcut atunci când îl împarţi cu un prieten.

Imgur

Acest câine norocos are două pisici diferite alături de care poate dormi. Şi, din fericire, ambele feline adoră blana pufoasă a prietenului lor.

Este clar că această pisică şi prietenul său au o relaţie specială. Doar priviţi modul în care câinele trage pisica mai aproape de el ca să o protejeze în timp ce dorm!

Imgur

După cum puteţi vedea, cu puţin noroc, cele două animale pot trăi împreună într-o armonie relativă. Aveţi acasă ambele animale de companie? Spuneţi-ne cum se înţeleg lăsând un mesaj în secţiunea de comentarii!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?