LiveBiz
A fost abandonat şi condamnat la eutanasie doar pentru că este infirm. Voluntarii nici nu au vrut să audă una ca asta

A fost abandonat şi condamnat la eutanasie doar pentru că este infirm. Voluntarii nici nu au vrut să audă una ca asta

LiveBiz » Animale » A fost abandonat şi condamnat la eutanasie doar pentru că este infirm. Voluntarii nici nu au vrut să audă una ca asta

Micul Deuce a venit pe lume fără cele două picioare din faţă, dar el nici nu ştie că este diferit faţă de majoritatea fraţilor săi.

Deuce poate să se ridice de unul singur şi să se joace cu ceilalţi câini, ca şi cum ar fi unul dintre ei.

Însă când este în interior şi este nevoit să facă mai multe salturi pentru a se deplasa, poartă un mic tricou care să-i protejeze pieptul…

Fostul proprietar al lui Deuce l-a abandonat la un adăpost din Texas pentru a fi eutanasiat, doar pentru că bietul câine a venit pe lume fără picioarele din faţă. Nu a dorit să-i ofere nici măcar o şansă, dar, din fericire, a fost salvat de voluntarii de la Evergreen Animal Protective League, care nici nu au vrut să audă ca povestea bietului câine va avea un final trist.

Melissa şi Ken Rogers, fondatorii companiei Colorado Comfort Canines, au decis să-l primească pe Deuce cu braţele deschise în locuinţa lor şi să-l adopte!

Familia Rogers deţine deja un câine în vârstă de zece ani, pe nume KanDu, care a venit pe lume cu aceeaşi problemă ca şi Deuce.

„Cel mai adesea, câinii cu asemenea dizabilităţi nu supravieţuiesc prea mult. De obicei sunt ignoraţi, nimeni nu doreşte să-i adopte şi în cele din urmă sfârşesc prin a fi eutanasiaţi”, mărturiseşte Ken Rogers.

Din fericire, o mulţime de oameni au fost dispuşi să-i ofere lui Deuce o şansă. Iar el le-a dovedit tuturor că merita să fie adoptat, dar şi că se simte minunat în noua sa casă unde înfloreşte pe zi ce trece.

De atunci, Deuce a primit un scaun cu rotile personalizat care să-l ajute să se deplaseze mai uşor!

Urmăriţi povestea lui Deuce în videoclipul de mai jos:

Distribuiţi acest articol cu toate persoanele care iubesc animalele!

Ţi-a plăcut acest articol?