LiveBiz
După 19 avorturi spontane, mama dă naştere unui copil care a doborât recordul: la naştere a cântărit mai mult de 6 kg

După 19 avorturi spontane, mama dă naştere unui copil care a doborât recordul: la naştere a cântărit mai mult de 6 kg

LiveBiz » Familie » După 19 avorturi spontane, mama dă naştere unui copil care a doborât recordul: la naştere a cântărit mai mult de 6 kg

Nu renunţa niciodată la visul tău, chiar dacă asta presupune să faci faţă unor sacrificii repetate şi multor ani de aşteptare ca acest lucru să se împlinească. La urma urmei, niciodată nu este prea târziu pentru a-ţi atinge scopul, chiar dacă marea ta dorinţă pare practic imposibil de atins. Este un lucru pe care îl ştie foarte bine Cary Patonai, o femeie care a suferit nouăsprezece avorturi spontane înainte de a-l aduce pe lume pe cel de-al treilea copil. Iar când s-a născut, a fost mare sărbătoare în familie!

Cary şi Tim Patonai au tânjit mereu după un al treilea copil, dar pentru a-şi putea realiza acest vis au trebuit să înfrunte cele mai dificile probleme; Gândiţi-vă doar că biata Cary a suferit în total 19 avorturi spontane, iar de fiecare dată inima ei şi a soţului s-au frânt din cauza „eşecului”: „Două dintre avorturile pe care le-am suferit erau gemeni. Au fost momente traumatizante pentru toată familia, în special pentru fiul nostru cel mare, Devlen. Fiecare pierdere a frânt nu numai inima mea şi a soţului meu Tim, ci şi pe cea a fiului nostru Devlen.”

După 17 avorturi spontane, a sosit cel de-al doilea doilea copil, Everett. Dar înainte de sosirea bebeluşului Finnley, care a doborât recordul, biata femeie a trebuit să treacă prin alte două avorturi spontane, ajungând la un total de nouăsprezece de-a lungul vieţii sale. Cu toate acestea, sosirea neaşteptată a micuţului Finnley a adus în sfârşit bucurie familiei Patonai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cary Patonai (@boogsta369)

La naştere, Finnley a cântărit peste 6 kilograme, un record incredibil pe care nici măcar ginecologul care a urmărit sarcina femeii nu a îndrăznit să şi-l imagineze: „Medicul care mi-a făcut cezariana a spus că în cei 27 de ani de carieră nu a întâlnit niciodată un copil de această dimensiune. Am fost atât de bucuroşi când s-a născut copilul, încât acum a devenit o adevărată vedetă în spital!”, a spus Cary.

Nu numai că cel de-al treilea copil al familiei Patonai avea o greutate considerabilă, dublă faţă de un bebeluş obişnuit, dar era şi destul de „înalt” pentru vârsta lui foarte fragedă: peste 60 de centimetri. Incredibil!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cary Patonai (@boogsta369)

Acum, că bebeluşul care a doborât recordul a plecat din spital şi a ajuns acasă, îi dă mamei sale mult de muncă; Cary a spus că cel de-al treilea copil al său poartă haine pentru sugari cu vârsta cuprinsă între 6 şi 9 luni, deoarece cele potrivite pentru vârsta lui îi sunt foarte mici!

Un preţ foarte mic de plătit pentru o bucurie uriaşă: să dai naştere unui copil după ce ai suferit atât de mult nu este deloc o chestiune banală. Cele mai bune urări acestei familii minunate!

Sursa: USA Today

Ţi-a plăcut acest articol?