LiveBiz
PitBull-ul adăposteşte o pisică gestantă în căsuţa lui, astfel încât să-şi poată aduce puii pe lume în siguranţă

PitBull-ul adăposteşte o pisică gestantă în căsuţa lui, astfel încât să-şi poată aduce puii pe lume în siguranţă

LiveBiz » Animale » PitBull-ul adăposteşte o pisică gestantă în căsuţa lui, astfel încât să-şi poată aduce puii pe lume în siguranţă

Unii oameni îl consideră pe Hades drept un câine rău şi periculos, pur şi simplu din cauza aspectului său.

Recent, însă, Hades a dovedit că în inima lui mare îşi poate găsi locul chiar şi un animal care avea nevoie de ajutor, nu numai stăpânul care l-a crescut şi educat atât de frumos…

Hades locuieşte în Mexic alături de proprietarul său, Juan José P. Flores.

Flores îşi aminteşte că de ceva vreme o pisică rătăcită începuse să îi viziteze proprietatea. Deşi nu a putut niciodată să se apropie de ea, Flores a lăsat în mod regulat mâncare pentru a se asigura că nu-i va fi niciodată foame.

Acest act de bunătate nu a trecut neobservat de către Hades – care curând a urmat exemplul lui Flores, printr-un gest plin de dragoste.

Zilele trecute, Flores era acasă când a auzit un zgomot la uşa din spate, unde lui Hades îi place să stea. Flores a crezut că este vreun vecin, dar de fapt era câinele său, Hades, care avea ceva important de împărtăşit.

„Era disperat şi făcea mult zgomot”, povesteşte Flores.

Ieşind să verifice, lui Flores nu i-a venit să creadă ce vede – Hades radia de fericire pentru că invitase pe cineva să rămână în căsuţa sa de câini.

Şi „acel cineva” era nimeni alta decât pisica mai sus amintită. Se pare că felina era gestantă şi avea nevoie de un loc sigur pentru a-şi aduce puii pe lume. Hades a înţeles asta imediat şi i-a oferit locul potrivit.

„Am fost foarte surprins”, mărturiseşte Flores.

Dar bunătatea lui Hades faţă de pisică nu s-a încheiat aici. Când aceasta a intrat în travaliu, Hades a rămas aproape de ea în acel moment vulnerabil.

„A târât o pătură până la căsuţă şi s-a aşezat în faţa intrării”, povesteşte Flores. „În mod clar pisica se simţea protejată de el.”

Sub atenta supraveghere a câinelui, pisica a adus pe lume doi pisoi frumoşi.

Primită şi acceptată cu neaşteptat de multă dragoste, proaspăta mamă nici că putea fi mai fericită cu pisoii ei. La fel şi Hades, care era acolo pentru a „le spune” bun venit.

„Cred că s-a simţit ca un tată”, a spus Flores.

Flores a decis să o mute ​​pe proaspăta mamă şi pe pisoii ei în casă, unde el şi Hades îi pot supraveghea îndeaproape.

Acela a fost momentul în care o frumoasă prietenie s-a stabilit între Hades şi pisică, care a primit numele Nicol. Flores spune că cele două animale petrec mult timp împreună.

Se pare că Hades este în sfârşit liniştit, ştiind că pisica şi puii sunt mereu aproape şi în siguranţă.

Când va veni momentul, Flores a promis că le va găsi familii potrivite pisoilor; Între timp, Nicol va avea întotdeauna un loc asigurat în casă alături de el şi Hades.

Flores speră că exemplul lui Hades va provoca o schimbare a preconcepţiilor despre această rasă stigmatizată şi poate chiar îi va inspira pe alţii prin bunătatea din inima sa.

„Pitbulii sunt câini minunaţi”, a spus Flores. „Hades a lăsat totul deoparte pentru a ajuta un alt animal. Şi noi ar trebui să facem acelaşi lucru fără să aşteptăm nimic în schimb!”

Ţi-a plăcut acest articol?