LiveBiz
Căţeluşa stătea tristă şi abătută în adăpost: Acum priviţi-i reacţia când îl revede pe pompierul care i-a salvat viaţa

Căţeluşa stătea tristă şi abătută în adăpost: Acum priviţi-i reacţia când îl revede pe pompierul care i-a salvat viaţa

LiveBiz » Animale » Căţeluşa stătea tristă şi abătută în adăpost: Acum priviţi-i reacţia când îl revede pe pompierul care i-a salvat viaţa

Indiferent de cât de des citim ştirile, indiferent de numărul de cazuri pe care le vedem pe internet, nu vom putea înţelege vreodată cum şi de ce o persoană poate lăsa un câine să moară.

Când aveţi alături un patruped, sunteţi binecuvântaţi cu o legătură de lungă durată şi cu un prieten care nu doreşte decât să fie lângă voi, necondiţionat.

Şi totuşi nu există niciun motiv pentru ca oamenii să-şi abandoneze animalele sub cerul liber şi să le lase pradă condiţiilor vitrege de pe străzi.

Este şi cazul lui Chunkie, o biată căţeluşa legată de un stâlp în ploaie şi lăsată să-şi găsească sfârşitul…

World News / YouTube

Din fericire pentru această căţeluşă, ea a fost găsită de Mike Thawley de la Postul 14 de Pompieri din Sacramento, California. Mike a descoperit-o bolnavă şi slăbită, legată de un stâlp în ploaie, zbătându-se între viaţă şi moarte.

Mike nu a putut să o lase acolo, aşa că a curăţat-o şi a dus-o la un adăpost pentru animale pentru a fi verificată de personalul medical.

S-a descoperit că Chunkie suferea de scabie, iar pielea ei era destul de afectată. Voluntarii de la adăpost i-au tratat afecţiunile şi au îmbrăcat-o în haine călduroase pentru a-i proteja pielea.

World News / YouTube

Toţi se bucurau să vadă că Chunkie fusese salvată, dar se pare că ea stabilise o legătură puternică cu salvatorul ei, Mike.

A doua zi însă, pompierul Mike venit în vizită la adăpost şi, din fericire, cineva a filmat momentul emoţionant al revederii. Urmăriţi mai jos întreaga poveste:

În plus, nu după mult timp, Mike a reuşit să o adopte pe Chunkie în propria familie. A fost momentul în care viaţa ei s-a schimbat total, cu un stăpân care o iubeşte necondiţionat.

Să ai perseverenţa şi răbdarea de a da o nouă şansă la viaţă unui animal aflat într-o stare deplorabilă sunt mai întâi de toate calităţile unui bun cetăţean şi totodată ale unui mare iubitor de animale.

Ce poveste minunată despre compasiune şi prietenie!

Distribuiţi acest articol pentru a vă arăta compasiunea faţă de toţi câinii din lume.

Ţi-a plăcut acest articol?