LiveBiz
O tânără mergea singură pe marginea drumului – apoi un om fără adăpost vine spre ea strigând: „Întoarce-te în maşină şi blochează uşile!”

O tânără mergea singură pe marginea drumului – apoi un om fără adăpost vine spre ea strigând: „Întoarce-te în maşină şi blochează uşile!”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O tânără mergea singură pe marginea drumului – apoi un om fără adăpost vine spre ea strigând: „Întoarce-te în maşină şi blochează uşile!”

În zilele noastre, societatea în care trăim este tot mai egoistă şi ocupată pentru a mai acorda atenţie celor din jur. Cu toate acestea, o tânără care mergea singură pe autostradă, are dovada clară că încă mai există speranţă. Într-o situaţie în care totul mergea prost, o persoană minunată a apărut pentru a o ajuta… şi era cineva la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Kate McClure, era în maşina ei conducând prin Philadelphia, când, dintr-o dată, autovehiculul s-a oprit. Femeia a intrat în panică, dar a reuşit să pună maşina pe marginea drumului. Neştiind ce să facă, a ieşit din maşină şi a decis să meargă pe jos până la cea mai apropiată benzinărie. Pe drum, ea a întâlnit un cerşetor care i-a spus să se întoarcă în autovehicul şi să blocheze uşile.

Go Fund Me

Tânăra l-a ascultat şi la scurt timp după omul s-a întors cu un bidon de combustibil. Bărbatul era un om al străzii şi cheltuise ultimii 20$ pentru a o ajuta pe Kate. Numele lui este Johnny Bobbitt Junior, 34 de ani, fost şofer pe ambulanţă. Din păcate, el trăia pe străzi de aproximativ un an.

În ciuda experienţei sale triste de viaţă, Johnny nu a ezitat să o ajute pe Kate. Cu ultimii 20$ el a umplut bidonul cu benzină şi a făcut un gest cât o mie de cuvinte.

Go Fund Me

Dar povestea abia începe. Kate a decis să returneze favoarea bărbatului care îi întinsese o mână de ajutor. Kate şi prietenul ei l-au vizitat pe Johnny mai multe zile la rând timp de câteva săptămâni şi i-au dat bani, hrană şi alte lucruri necesare. În aceste săptămâni, cuplul a aflat mai multe despre Johnny şi cum a ajuns pe stradă. Au revăzut fotografiile postate pe Facebook şi le-a venit o idee.

„M-am uitat la fotografii şi m-am gândit: Acest lucru mi se poate întâmpla chiar mie”, a spus Kate. Odată ce l-au cunoscut mai bine pe Johnny, tânăra şi prietenul ei s-au hotărât să-l ajute să-şi recapete viaţa. Şi ştiau că trebuie să facă mai mult decât să îi aducă de mâncare. Pe 10 noiembrie, au lansat o campanie pe platforma Go Fund Me pentru a strânge bani pentru Johnny.

Go Fund Me

Scopul campaniei a fost de a obţine suficienţi bani pentru a acoperi cheltuielile de chirie şi utilităţi pentru câteva luni. Nu după mult timp, au primit nişte donaţii şi au decis să-l surprindă pe Johnny cu vestea bună. Chiar i-au adus o sticlă de şampanie pentru a sărbători.

„Mi-au transformat viaţa”, a spus Johnny fericit. Cuplul este foarte impresionat de succesul pe care îl are campania, şi vor continua să-l ajute până când prietenul lor îşi va recăpăta viaţa.

Go Fund Me

Aceşti oameni incredibili dovedesc că încă mai există speranţă şi că putem face lumea un loc mai bun… să privim în jurul nostru şi să oferim ajutor celor care au nevoie de el.

Distribuiţi această poveste de viaţă dacă sunteţi de acord!