LiveBiz
Motanul „îndrăgostit” găseşte pe stradă un balon albastru în formă de inimă şi i-l dă prietenei sale

Motanul „îndrăgostit” găseşte pe stradă un balon albastru în formă de inimă şi i-l dă prietenei sale

LiveBiz » Animale » Motanul „îndrăgostit” găseşte pe stradă un balon albastru în formă de inimă şi i-l dă prietenei sale

Gestul unui motan alb-negru a topit inimile tuturor şi asta pentru că este însoţit de o atitudine pe cât de romantică, pe atât de pasională.

Videoclipul care îl are ca protagonist pe pisoiul îndrăgostit a devenit viral pe reţelele de socializare, fiindcă dovedeşte încă o dată că animalele au sentimente. În filmare, pisoiul îşi surprinde „prietena” cu un balon în formă de inimă pe care l-a găsit pe stradă.

Un tânăr care tocmai se urcase în maşina parcată în faţa blocului şi-a dat seama ce se întâmplă şi a pornit imediat filmarea pentru a surprinde întreaga scenă. Tânărul a comentat că, atunci când a văzut ce face motanul, s-a îndrăgostit pe loc de momentul simplu şi autentic. „A fost un mic cadou foarte romantic”, a comentat acesta în mesajul ce însoţeşte videoclipul.

Un cadou găsit din greşeală.

Câţiva vecini care au văzut scena au comentat că pisoiul se plimba prin cartier, moment în care a găsit balonul albastru, însă cel mai impresionant lucru a fost că a prins capătul sforii între dinţi, apoi a decis să îl ducă prietenei sale pentru a o impresiona.

În videoclip o putem vedea pe „prietena” motanului odihnindu-se peste stradă lângă nişte obiecte de mobilier aruncate la gunoi. Ea îşi priveşte „iubitul” sosind cu un cadou care este balonul albastru în formă de inimă. Atitudinea pisoiului este adorabilă! Acesta arată că este romantic şi afectuos.

Puteţi urmări întreaga scenă în videoclipul de mai jos:

Este uimitor cât de inteligente sunt unele feline, iar acest pisoi nu face excepţie. El se comportă exact ca un tânăr care a vrut să-şi cucerească partenera.

Cu siguranţă, în faţa acestui cadou, pisica nu a putut rezista. Videoclipul este foarte reuşit şi nu e de mirare, este cel mai drăguţ lucru pe care îl veţi vedea astăzi!

Ţi-a plăcut acest articol?