LiveBiz
Câinelui traumatizat şi cu cicatrici pe tot corpul nu-i vine să creadă că este în cele din urmă salvat

Câinelui traumatizat şi cu cicatrici pe tot corpul nu-i vine să creadă că este în cele din urmă salvat

LiveBiz » Animale » Câinelui traumatizat şi cu cicatrici pe tot corpul nu-i vine să creadă că este în cele din urmă salvat

Din fericire încă mai există oameni, adevăraţi îngeri, care salvează animalele abuzate şi le acordă ajutorul de care au nevoie. De multe ori nu ne gândim cât de greu trebuie să fie atunci când se confruntă pentru prima dată cu un biet animal aflat la ananghie.

Tocmai de aceea, următoarea salvare este un omagiu adus tuturor iubitorilor de animale care ajută aceşti câini vagabonzi în fiecare zi.

Unele animale sunt atât de grav abuzate, încât mulţi se gândesc că pot fi înspăimântătoare la început; totuşi multe dintre aceste animale sunt adesea temperamentale.

Când o salvatoare s-a confruntat cu un câine vagabond cu corpul acoperit de cicatrici, nu a avut prea mult timp să stea pe gânduri, ştia doar că trebuie să acţioneze rapid pentru a-l salva.

Zona Redlands, din Orlando, Florida, este numele dat unui teren viran cunoscut ca locaţie preferată pentru abandonul animalelor nedorite.

În fiecare zi, organizaţia de salvare, „Redland Rock Pit Abandoned Dog Project”, duce hrană în această locaţie pentru a potoli foamea animalelor fără stăpân.

Aceşti adevăraţi îngeri printre animale transportă în jur de 350 de kilograme de hrană în fiecare zi pentru cei peste 100 de câini fără stăpân care se luptă să supravieţuiască în acea zonă.

Într-una din zile, Natalie Oliveri, preşedintele „Furever Bully Love Rescue”, din Orlando, se afla pe teren ajutând organizaţia de salvare mai sus amintită să hrănească animalele, moment în care a avut ocazia să-l întâlnească pe Harper, un alt câine vagabond.

Harper era cu un grup de alţi câini, dar s-a prăbuşit la pământ când a văzut-o pe Natalie.

Îngrijitoare experimentată de patrupezi, Natalie a recunoscut că Harper era traumatizat şi observând toate cicatricile de pe corpul ştia că nu îl poate lăsa acolo.

Aici îl puteţi vedea pe Harper ţinând-o în braţe pe iubita lui salvatoare! Această imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte…

Harper a fost dus de urgenţă la medicul veterinar şi tratat pentru viermi, infecţii dentare şi anemie. În plus, viaţa de pe maidan îl slăbise atât de mult, încât bietul Harper ajunsese la capătul puterilor.

Natalie a mărturisit că trei zile Harper nu s-a mişcat prea mult, timp în care personalul medical l-a tratat cu multă dragoste şi atenţie.

Mulţumită oamenilor de bine care se ocupă de el, Harper se înzdrăveneşte pe zi ce trece şi este un câine mult mai fericit.

Mulţumiri tuturor pentru salvarea acestui frumos patruped. Harper merită o casă şi o familie iubitoare şi cu siguranţă nu va mai dura mult până când visul i se va îndeplini.  ❤️🐾

Ţi-a plăcut acest articol?