LiveBiz
Câinele abandonat de familie este găsit deprimat pe stradă cerşind resturi de mâncare

Câinele abandonat de familie este găsit deprimat pe stradă cerşind resturi de mâncare

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat de familie este găsit deprimat pe stradă cerşind resturi de mâncare

Este devastator pentru un animal de companie să fie abandonat de familia sa. Deşi există multe persoane care ajung să refuze îngrijirea câinilor bolnavi sau în vârstă, aceştia nu îşi dau seama de răul pe care îl fac animalului când îi întorc spatele şi pleacă fără niciun regret.

Povestea lui Ray este doar un exemplu care demonstrează cât de cruzi pot fi unii oameni.

Facebook / Saving Carson Shelter Dogs

Ray, un Labrador Retriever în vârstă de 8 ani, a fost găsit rătăcind singur pe străzile din Torrance, California, după ce a fost abandonat de familia sa. Privirea lui era tristă şi abătută. Lipsa hranei îi făcuse corpul scheletic, iar blana îi cădea.

Ray a fost salvat de Carson Animal Shelter, California. Voluntarii de la adăpost au făcut tot posibilul pentru a-l ajuta pe Ray să-şi recapete sănătatea, dar în ciuda tuturor eforturilor, câinele a rămas deprimat. Curând, a fost pus spre adopţie, deşi interesul în cazul câinilor mai în vârstă este destul de scăzut.

Facebook / Saving Carson Shelter Dogs

Să vezi o fiinţă atât de tristă şi de neglijată, este un lucru care poate înduioşa orice inimă.

Pentru a viziona emoţionanta salvare a lui Ray, urmăriţi videoclipul de mai jos:

Atunci când cineva îşi ia angajamentul de a adopta un animal de companie ar trebui să fie conştient că acest lucru este de lungă durată şi nu poate fi întrerupt după bunul său plac.

Cu toate acestea, din fericire, în cele din urmă Ray a fost adoptat! Iubirea lui Ray pentru oameni nu s-a schimbat deloc. El încă le oferă tuturor dragostea şi afecţiunea lui.

Ţi-a plăcut acest articol?