LiveBiz
O căţeluşă cu piciorul rupt se târăşte la adăpost pentru a-şi salva cei 13 căţeluşi

O căţeluşă cu piciorul rupt se târăşte la adăpost pentru a-şi salva cei 13 căţeluşi

LiveBiz » Animale » O căţeluşă cu piciorul rupt se târăşte la adăpost pentru a-şi salva cei 13 căţeluşi

Animalele ştiu adesea să ne ofere lecţii deosebite de viaţă, datorită devotamentului pe care îl manifesta faţă de semenii lor sau persoanele pe care le iubesc. Poveştile lor sunt capabile să ne deschidă ochii către priorităţile vieţii, trezind sentimente profunde în noi.

Acesta este şi cazul unei căţeluşe a cărei poveste o veţi descoperi mai jos: rănită şi chinuită de dureri, nu a ezitat să îndeplinească o misiune eroică pentru a-şi salva puii abia veniţi pe lume.

Imagine: Stray Rescue of St. Louis Oficial / Youtube

Nimeni nu ştie cum a ajuns biata căţeluşă în această situaţie, cert este că era gestantă când a fost abandonată şi mai avea şi un picior fracturat. Situaţia s-a înrăutăţit când sarcina a ajuns la final şi momentul venirii puilor pe lume a fost iminent. Tânără mamă trebuie să fi fost uimită când şi-a văzut puii: erau nici mai mult, nici mai puţin de 13 căţeluşi! Văzându-se în această situaţie, ce şanse avea să facă rost de mâncare pentru a-şi creşte micuţii?

Imagine: Stray Rescue of St. Louis Oficial / Youtube

Drept urmare câinele s-a aventurat în căutarea ajutorului, ajungând cu greu la adăpostul Stray Rescue of St. Louis din Missouri, Statele Unite. Aici voluntarii au încercat imediat să se apropie de ea şi, în cele din urmă, au reuşit să o captureze; datorită experienţei lor nu au trecut cu vederea un detaliu fundamental: corpul ei trăda în mod clar că de curând devenise mamă şi că undeva avea pui care o aşteptau.

Imagine: Stray Rescue of St. Louis Oficial / Youtube

După o adevărată acţiune de căutare, voluntarii au reuşit să localizeze puii, care erau ascunşi foarte bine pe un câmp, printre mărăcini. Chiar şi pentru voluntari a fost o surpriză neaşteptată: erau 6 masculi şi 7 femele ! Din fericire, toţi puii erau într-o stare bună de sănătate, dar în mod evident aveau mare nevoie de grija şi dragostea mamei lor.

Imagine: Stray Rescue of St. Louis Oficial / Youtube

Cu siguranţă are nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru remedierea piciorul fracturat, dar nu există nicio îndoială că de acum înainte întreaga familie de câini se poate bucura liniştită de grija şi dragostea pe care le merită din plin.

Ţi-a plăcut acest articol?