LiveBiz
Harry şi Meghan au fost uimiţi – când o adolescentă de 19 ani le-a dat un cadou unic în mijlocul mulţimii

Harry şi Meghan au fost uimiţi – când o adolescentă de 19 ani le-a dat un cadou unic în mijlocul mulţimii

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Harry şi Meghan au fost uimiţi – când o adolescentă de 19 ani le-a dat un cadou unic în mijlocul mulţimii

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, se află acum în primul turneu oficial dincolo de frontierele Marii Britanii după nunta lor din 19 mai 2018.

În luna iulie, ei şi-au început turneul cu o excursie de două zile în ţara vecină Irlanda, spre deliciul a mii de irlandezi, femei şi copii.

De această dată însă este vorba despre o adolescentă de 19 ani care a atras toate privirile – datorită unei surprize unice pe care o pregătise pentru cuplul regal, relatează publicaţia People.

Chloe Mullins, în vârstă de 19 ani, se pregătise cu câteva săptămâni înainte pentru întâlnirea cu Ducesa de Sussex. Fiul cel mic al Prinţesei Diana şi Meghan şi-au alocat timp să se întâlnească cu oamenii din Irlanda şi au dat mâna cu o mulţime de locuitori în timpul şederii lor pe insulă.

Chloe se afla în mulţime, cu un cadou special pe care dorea să-l înmâneze Ducesei. Ea a întins mâna şi din fericire a captat atenţia cuplului regal.

Chloe petrecuse mult timp desenând o reprezentare grafică a cuplului şi spera că cei doi tineri vor accepta şi aprecia darul ei.

Iată desenul:

Chloe Mullins / Instagram

Frumos realizat, nu-i aşa?

Ducesa de Sussex a părut uimită de frumosul cadou. O fotografie de la faţa locului cu Meghan dezvăluie o prinţesă surprinsă şi impresionantă în mod clar.

Chloe Mullins / Instagram

În urma acestei întâmplări, Chloe a împărtăşit detaliile întâlnirii pe contul său de Twitter: „Mi-au luat desenul 🙂 [Prinţul Harry] a reacţionat: ‘- Chiar putem să-l păstrăm, eşti sigură?’”

„Gărzile de corp mi-au spus că nu pot accepta cadouri, însă Harry a văzut desenul şi m-a întrebat: ‘- Tu ai desenat asta’” – mărturiseşte Chloe. „Apoi a chemat-o pe Meghan şi am vorbit cu amândoi, apoi m-au întrebat dacă pot să-l păstreze. Eu le-am răspuns că ÎI ROG să-l ia cu ei”.

„- Şi mi-ai pus ceva mai mult păr!” – a adăugat Prinţul Harry, în timp ce Meghan chicotea lângă el.

Urmăriţi reacţia minunată a Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle când văd desenul realizat de tânără, în videoclipul de mai jos.

Ce cadou minunat, dăruit din inimă! Doar ne putem imagina cât efort a depus Chloe pentru realizarea acestui desen. Este atât de norocoasă că a reuşit să atragă atenţia cuplului regal, fiind un desen care cu siguranţă nu trebuia ratat!

Îi dorim lui Harry şi soţiei sale tot ce-i mai bun în lume. Fie ca ei să continue să răspândească zâmbete şi optimism peste tot pe unde merg.

Distribuiţi dacă sunteţi de acord!

Ţi-a plăcut acest articol?