LiveBiz
Câinele în vârstă de 12 ani nu mai poate merge aşa că stăpâna îl cară în spate pentru a-i arăta frumuseţile naturii

Câinele în vârstă de 12 ani nu mai poate merge aşa că stăpâna îl cară în spate pentru a-i arăta frumuseţile naturii

LiveBiz » Animale » Câinele în vârstă de 12 ani nu mai poate merge aşa că stăpâna îl cară în spate pentru a-i arăta frumuseţile naturii

Ştim cu toţii foarte bine legătura specială care se stabileşte între o fiinţă umană şi animalul său de companie. Este ceva atât de frumos şi de particular, deoarece este benefic pentru amândoi. Acesta ajunge să devină un angajament indivizibil bazat pe afecţiune care poate ajunge sa dureze chiar şi o viaţă.

Din fericire, nu toate poveştile pe care le citim ajung să aibă un final trist, iar cele ce sărbătoresc relaţia minunată dintre om şi animal nu trebuie să lipsească din viaţa de zi cu zi.

Una dintre aceste poveşti îi are ca protagonişti pe „Canito”, un simpatic patruped în vârstă de 12 ani şi pe Yeliz, stăpâna sa iubitoare.

Yeliz iese în fiecare zi la plimbare cu prietenii săi patrupezi care o însoţesc şi se bucură de frumuseţea peisajelor şi de aerul curat din zonă. Cu toate acestea, Canito nu mai are acea vigoare tinerească care l-a caracterizat întotdeauna. Datorită vârstei înaintate, are mari dificultăţi la mers, ceea ce nu a împiedicat-o pe Yeliz să-l poarte pe umeri.

Canito şi Yeliz sunt inseparabili.

„Canito al meu este obosit, după cum ştiţi, are 12 ani şi trebuie să-l scot zilnic la plimbare”, povesteşte femeia.

Aşa cum era de aşteptat, imaginile surprinse în filmare au emoţionat profund o mulţime de oameni, deoarece expresia femeii denotă oboseală, dar în acelaşi timp şi liniştea de a şti că este alături de cel mai bun prieten şi însoţitor fidel cu patru picioare. Un gest care nu a trecut neobservat şi care i-a adus o mulţime de aprecieri pentru efortul şi devotamentul său extraordinar.

„Aşa arată dragostea pură. Mulţumesc că îl răsfeţi pe prietenul tău cu patru picioare.”

„Canito este obosit şi nu mai poate merge, ce binecuvântare că ai grijă de el.”

„Este un bătrân frumos, îţi mulţumesc că îl ajuţi”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Yeliz.

Toţi câinii merită să fie iubiţi şi apreciaţi până la sfârşitul zilelor, aşa cum reiese şi din această frumoasă poveste de dragoste necondiţionată dintre Yeliz şi Canito.

Ţi-a plăcut acest articol?