LiveBiz
Îndrăgosteşte-te de cineva care te iubeşte la fel de mult ca mine – O scrisoare minunată de la un tată către fiica sa

Îndrăgosteşte-te de cineva care te iubeşte la fel de mult ca mine – O scrisoare minunată de la un tată către fiica sa

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Îndrăgosteşte-te de cineva care te iubeşte la fel de mult ca mine – O scrisoare minunată de la un tată către fiica sa

Pentru un tată, fiica sa este o creatură perfectă care merită tot ce este mai bun în viaţă. Deci, când va creşte şi va deveni o femeie independenta şi liberă de a-şi face propriile alegeri, ar dori să aibă puterea de a o ghida şi a o apăra de toate pericolele pe care le-ar putea întâlni în calea ei.

Una dintre cele mai mari dorinţe ale unui tată este ca fiica lui să-şi găsească un bărbat care să o poată face fericită pe cât merită. Iată minunata scrisoare pe care un tată a dedicat-o „fetiţei” sale.

„Când te uiţi în oglindă vezi o femeie, dar în ochii mei eşti încă copilul meu, atât de mic şi fragil. Ştiu că nu pot lua decizii pentru tine, dar mi-aş dori foarte mult să alegi un bărbat capabil să te respecte, apreciindu-te pentru ceea ce eşti şi întotdeauna dispus să te protejeze.

Mi-aş dori să găseşti pe cineva care să te privească aşa cum nu a mai privit nicio altă femeie şi care să lupte pentru tine şi alături de tine în cele mai dificile bătălii ale vieţii. Meriţi pe cineva care ştie să fie suficient de bărbat chiar gătind pentru tine sau ajutându-te în casă, care ştie să te răsfeţe, care cunoaşte adevăratele valori ale prieteniei şi familiei.

Mi-aş dori să întâlneşti genul de persoană care nu numai că îţi poate spune cât de mult te iubeşte, dar care ţi-o arată prin gesturi mici şi mari, în fiecare zi, mergând lângă tine, ţinându-te de mână cu mândrie. Pentru tine îl vreau pe cel care îţi va putea fura inima cu un surâs, născut pentru a te face fericită, ajutându-te să depăşeşti momentele dificile cu tandreţe şi ironie.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crown Estilo e Eventos (@crownestilo) on

„Visez la un soţ pentru fetiţa mea care nu trebuie să fie arogant pentru a-şi demonstra caracterul, ci modest, şi care să te aprecieze ca pe cel mai preţios lucru dintre toate comorile lumii.

Sper că va fi cineva care ştie importanţa comunicării în cuplu, care are propria opinie şi o apăra atunci când ştie că este corectă, dar care să fie capabil să facă un pas înapoi la momentul potrivit. Nu vreau să fie întotdeauna de acord cu tine atunci când este nevoie de un alt punct de vedere, dar sper să ştie mereu să te asculte când ai probleme şi să te aprecieze suficient pentru a te încrede în propriile tale puteri.

Caută-l pe cel care nu are nevoie de tine pentru a fi fericit, dar alege-l pe acela pentru că alături de tine bucuria se dublează. Nu trebuie să fii jumătate nimănui, ci valoarea adăugată a cuiva care să te completeze. Nu te mulţumi cu ceea ce găseşti, ci caută ceea ce vrei, îndrăgosteşte-te de cineva care te iubeşte la fel de mult pe cât te iubesc eu.

Cu dragoste, tata”

Un model parental ale cărui cuvinte emoţionante emană doar dragoste pură pentru fiica sa. Aşa cum ar trebui să fie valabil pentru orice părinte din această lume.

Dacă ţi-a plăcut articolul, distribuie-l şi prietenilor tăi.

Ţi-a plăcut acest articol?