LiveBiz
Rănită şi disperată, mama oposum merge la adăpost să caute ajutor pentru ea şi puii ei

Rănită şi disperată, mama oposum merge la adăpost să caute ajutor pentru ea şi puii ei

LiveBiz » Animale » Rănită şi disperată, mama oposum merge la adăpost să caute ajutor pentru ea şi puii ei

Ştim cu toţii că pentru o mamă nu există nimic mai preţios decât copiii ei. Nu contează dacă este o persoană sau un animal. Când vine vorba de a-şi proteja micuţii, mamele vor fi mereu acolo pentru a-i ajuta şi a le oferi suport.

Recent, o mamă oposum a apărut pe treptele centrului de salvare „Skywatch Bird Rescue” din Carolina de Nord. Această femelă i-a uimit pe toţi cei din centrul de salvare, care i-au oferit cu promptitudine ajutor atât ei cât şi puilor săi.

Oposumul este unul dintre cele mai cunoscute marsupiale din lume.

Amelia Mason, fondatoarea centrului de salvare „Skywatch Bird”, spune că mama îngrijorată a ajuns în zona de pregătire a mâncării, unde a fost primită cu bucurie de un voluntar. În acest sens, declară:

„Îi sângera faţa şi coada, avea mai multe zgârieturi şi o rană infectată pe frunte. Arăta de parcă s-ar fi luptat cu un alt animal.”

Deşi salvatorii nu sunt siguri de motivul rănilor sale, ei estimează că ar fi putut fi atacată de un alt animal sălbatic. Mama era atât de slăbită şi înfometată, încât abia a ajuns la locul potrivit pentru a cere ajutor. Au dus-o rapid într-o zonă sigură pentru a se odihni şi a se recupera. Totuşi, acesta nu a fost cel mai surprinzător lucru, a doua zi echipa şi-a dat seama că animalul îşi căra bebeluşii în marsupiu.

Scena i-a încântat pe toţi salvatorii care, fără ezitare, au etichetat-o ca fiind ​​cea mai bună mamă din lume. Ea a continuat să aibă grijă de puii ei, chiar şi după ce le-au dat dinţii ascuţiţi şi au putut să mănânce singuri.

Oposumii nu irosesc niciodată hrana care le iese în cale.

Centrul a acordat toată atenţia necesară micii familii, care după câteva săptămâni a arătat că, în ciuda dimensiunilor, este foarte puternică. Amelia a declarat că mama este destul de calmă şi receptivă, dar puii ei sunt puţin sălbatici, subliniind că acesta este un lucru bun, deoarece vor avea şanse mai mari de a supravieţui în habitatul lor natural.

Mama protectoare şi puii ei sunt încă în centru. Este doar o chestiune de timp până când vor fi suficient de mari şi sănătoşi. Abia atunci vor fi înapoiaţi în habitatul lor natural. Această mică mamă oposum a demonstrat tuturor că, oricât de rănită ar fi, va găsi întotdeauna putere pentru a-şi proteja micuţii. Sperăm că în curând această mică familie să-şi revină pe deplin şi să iasă să cucerească minunile Mamei Natură.

Ţi-a plăcut acest articol?