LiveBiz
După ce a fost abandonat în mijlocul drumului, câinele aleargă cât de repede poate după maşina proprietarului

După ce a fost abandonat în mijlocul drumului, câinele aleargă cât de repede poate după maşina proprietarului

LiveBiz » Animale » După ce a fost abandonat în mijlocul drumului, câinele aleargă cât de repede poate după maşina proprietarului

De ce ar abandona cineva un animal? E greu de înţeles. Există o mulţime de speculaţii în legătură cu un caz de abandon petrecut recent în Virginia de Vest, SUA, după ce un van a intrat într-un cartier, şoferul a deschis portiera şi a împins un câine afară….

Anunţ

Câinele poate fi văzut urmărind autoturismul. Este o scenă atât de emoţionantă, încât videoclipul a devenit viral pe reţelele de socializare.

Bob Edmonds a fost martor în momentul în care câinele a fost abandonat în Milton, Virginia de Vest. În imagini, maşină poate fi văzută accelerând în timp ce câinele alerga în urma să cât poate de repede, dar fără rezultat.

Edmonds a distribuit videoclipul pe pagina sa de Facebook pentru a trage un semnal de alarmă şi a găsi persoana care se face responsabilă de acest gest reprobabil.

Din fericire, Stephanie Elswick, o mare iubitoare de animale, şi-a asumat responsabilitatea pentru câinele care s-a dovedit a fi perfect sănătos.

Stephanie a văzut câinele legat într-o curte vecină, la aproximativ 2 km de locul unde a fost filmat evenimentul. „I-am întrebat dacă este câinele lor”, a povestit Stephanie pentru WSAZ 3 News.. „Au spus că nu. Îl găsiseră pe drum şi l-au legat pentru a-l ţine în siguranţă.”

Stephanie explică faptul că Labradorul ciocolatiu abandonat este sănătos şi prietenos, ceea ce face şi mai dificil de înţeles motivul pentru care cineva şi-a dorit să-l abandoneze. „Doar nu îl arunci aşa pe drum şi îl laşi să se descurce singur”, a mai spus ea.

Căţeluşul se află acum în siguranţă în adăpostul pentru animale „Huntington Cabell-Wayne”. Personalul cere oricui dispune de informaţii în legătură cu şoferul să se prezinte la sediu sau să-i apeleze prin intermediul paginii de Facebook a adăpostului.

Ţi-a plăcut acest articol?