LiveBiz
Doi buni prieteni în vârstă de 2 ani se grăbesc să se îmbrăţişeze după ce două zile au stat fără să se vadă

Doi buni prieteni în vârstă de 2 ani se grăbesc să se îmbrăţişeze după ce două zile au stat fără să se vadă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Doi buni prieteni în vârstă de 2 ani se grăbesc să se îmbrăţişeze după ce două zile au stat fără să se vadă

Prietenia este una dintre cele mai frumoase comori care există pe această lume. Prin urmare, este destul de firesc pentru noi toţi să avem o persoană specială care devine confidenta noastră şi ne însoţeşte în aventura vieţii.

Despre acest tip de prietenie ştiu foarte bine doi micuţi newyorkezi de care s-a îndrăgostit o lume întreagă după ce i-a văzut.

Maxwell şi Finnegan au doar doi ani, însă în scurta lor viaţă de până acum şi-au împărtăşit aproape totul unul altuia.

Copiii se cunosc de mai bine de un an şi sunt prieteni foarte buni, drept urmare o zi care trece fără să se vadă pare o eternitate.

Tocmai tristeţea despărţirii i-a făcut să reacţioneze în cel mai frumos mod pe una dintre străzile oraşului New York.

Băieţii au stat doar două zile fără să se vadă, dar manifestarea bucuriei de a se reîntâlni i-a făcut să pară doi prieteni care nu şi-au mai vorbit de ani de zile.

În videoclipul înregistrat de Michael Cisneros, tatăl lui Maxwell, băiatul său este văzut alergând cu braţele deschise pentru a-şi întâlni „partenerul de năzdravanii”, pe Finnegan. Dar emoţia lor este complet reciprocă, pentru că şi micuţul Finnegan reacţionează exact la fel.

 

I have no idea how to make things go viral, for those that do……please share. This is just so beautiful. Finnegan + Maxwell= BESTIES!!! If we could all be like this. 🥰😍🥰😍🥰😍 @2_puggles_anda_baby O, The Oprah Magazine Oprah Winfrey The Today’s Show best topic of the day NBC New York TheEllenShow

Posted by Michael D Cisneros on Sunday, September 8, 2019

Copiii nu şi-au putut reţine emoţiile, iar scena a fermecat o mulţime de utilizatori ai reţelelor de socializare. Este imposibil să nu rămâi impresionat în faţa unor imagini atât de frumoase, motiv pentru care, din momentul în care Cisneros a publicat videoclipul, acesta a devenit imediat viral.

În mai puţin de două zile, peste 11.000 de utilizatori au distribuit videoclipul prietenilor şi cunoştinţelor.

„Este Joi. Cei doi nu s-au mai văzut de Marţi. Atâtea sentimente frumoase. Mulţumesc foarte mult. Când nu sunt împreună, ei ne întreabă mereu când urmează să se revadă”, a scris Michael Cisneros în postarea sa.

Celor doi băieţi le place să vorbească despre hobby-urile lor preferate, inclusiv despre evenimentele muzicale săptămânale la care participă. După cum remarcă Cisneros „le place să danseze, fiindcă amândoi sunt dansatori excelenţi”.

Aceşti mici artişti nu numai că au un talent pentru dans, ci şi două inimi uriaşe – şi mulţumită frumoasei lor relaţii, copiii au devenit reprezentanţi ai prieteniei pure şi bucuriei pentru mulţi.

Acesta este probabil motivul pentru care postarea nu a fost doar distribuită, ci a şi generat sute de comentarii.

„Ambii copii sunt minunaţi, iar unii oameni trebuie să înveţe de la ei, deoarece dragostea adevărată nu ţine cont de culoarea pielii”, a scris utilizatoarea Dana Lor pe Facebook.

„Ei sunt cea mai bună definiţie a iubirii! Cu toţii sunteţi părinţi uimitori! Avem nevoie de această iubire necondiţionată!” – a adăugat Ayanna Reid.

Nu trebuie decât să priveşti acest moment emoţionant al întâlnirii lor şi simţi că inima îţi vibrează de bucurie.

Fără îndoială, părinţii acestor copii fac o treabă minunată cu educarea lor şi cum să-şi exprime iubirea faţă de prieteni.

Poate a venit timpul să ne gândim la modul în care ne arătăm dragostea. Distribuiţi prietenia celor doi copii şi inspiraţi-vă prietenii să se îmbrăţişeze şi să zâmbească cât mai des. Haideţi să facem din această lume un loc mai frumos!