LiveBiz
„Îmi mănâncă nervii”: îi cere logodnicului să-şi dea fiica de 4 ani spre adopţie pentru a-i acorda ei toată atenţia

„Îmi mănâncă nervii”: îi cere logodnicului să-şi dea fiica de 4 ani spre adopţie pentru a-i acorda ei toată atenţia

LiveBiz » Poveşti de viaţă » „Îmi mănâncă nervii”: îi cere logodnicului să-şi dea fiica de 4 ani spre adopţie pentru a-i acorda ei toată atenţia

Egoismul şi lipsa de empatie a unor persoane pot duce la situaţii absurde şi de prost gust. O femeie lipsită de scrupule a recunoscut public că vrea să scape de fiica partenerului ei, pentru că nu se consideră o persoană capabilă să preia rolul de mamă vitregă.

Mai rău, copilul „îi mănâncă nervii”. Este vorba despre o fetiţă de 4 ani pe care partenerul ei o are dintr într-o relaţie anterioară; din păcate, mama a dispărut şi fetiţa a rămas cu un singur părinte, de care este foarte ataşată.

Un detaliu care aparent nu-i convine acestei femei care ar dori să-l oblige pe viitorul ei soţ, precum şi pe tatăl copilului pe care îl poartă, să scape de ea prin darea spre adopţie. O cerere absurdă şi total lipsită de moralitate.

Imagine: Pexels

Femeia perfidă, care şi-a împărtăşit frustrările profunde faţă de fetiţă pe reţelele de socializare fără nicio perdea, şi-a justificat declaraţiile spunând că nu o va putea trata niciodată pe această fetiţă la fel ca pe copilul ei. Femeia este însărcinată în 7 luni şi aproape de căsătorie. „Nu o voi trata niciodată că şi cum ar fi propria mea fiică”, a spus ea, „şi, ca să fiu sinceră, îmi mănâncă nervii!” Femeia se teme că prezenţa copilului îl poate distanţa cumva pe logodnicul sau de ea şi de viitorul lor copil. Un gând pe care femeia ar dori să îl remedieze prin îndepărtarea copilului. „Nu ştiu cum să abordez situaţia”, continuă aceasta, „dar trebuie neapărat să găsesc o modalitate de a-mi convinge logodnicul să scape de ea”.

Imagine: Pexels

Este de la sine înţeles că mulţi utilizatori de Internet, citind o astfel de poveste, au numit-o pe femeie o persoană „rea”, incapabilă să iubească în mod corespunzător. Fetiţa şi-a pierdut deja un părinte, cine poate fi atât de crud să o facă să-l piardă şi pe celălalt? Mai mult, este de dorit ca logodnicul femeii să îşi dea seama curând cu ce fel de persoană se căsătoreşte şi cine va deveni mama copilului său.

O poveste în care este greu să nu iei poziţie: nu credeţi?

Ţi-a plăcut acest articol?