LiveBiz
Aceşti trandafiri rari în două culori sunt la mare căutare după ce au devenit o senzaţie pe reţelele sociale

Aceşti trandafiri rari în două culori sunt la mare căutare după ce au devenit o senzaţie pe reţelele sociale

LiveBiz » Natură » Aceşti trandafiri rari în două culori sunt la mare căutare după ce au devenit o senzaţie pe reţelele sociale

Pe măsură ce tot mai mulţi dintre noi am ajuns să stăm perioade lungi în perimetrul casei, am început să dăm importanţă unor lucruri care până acum nu erau atât de stringente sau pentru care deseori nu ne găseam timp.

Iar în cazul celor suficient de norocoşi să deţină o grădină, a face acest spaţiu cât mai frumos este o modalitate grozavă de a petrece timpul; Grădinăritul ne ajută să ne ridicăm moralul şi ne face să apreciem natura mult mai mult.

Pentru persoanele care sunt deja experimentate, cu siguranţă îşi doresc să adauge mai multă culoare curţii sau grădinii… şi ce modalitate mai bună de a face asta decât prin plantarea unor trandafiri uimitori.

Mai multe imagini care înfăţişează aceste flori frumoase au devenit o senzaţie pe internet şi sunt exact ceea ce trebuie să vedem în aceste vremuri dificile.

Există 150 de soiuri diferite de trandafiri, dar ceea ce face ca trandafirul Osiria să fie diferit este amestecul său de două culori rafinate, de o frumuseţe aproape ireală.

Uneori, denumiţi trandafiri hibrizi de ceai, nu erau o prezenţă obişnuită în grădini, dar de ceva vreme, butaşii de Osiria au devenit disponibili pentru cumpărare.

Acest trandafir uimitor a fost obţinut iniţial de Reimer Kordes în 1978 în Germania şi apoi introdus în Franţa.

Unii cred că numele este împrumutat de la Osiris, unul dintre cei mai importanţi zei ai Egiptului antic, în timp ce alţii consideră că este numit după civilizaţia Osiria, un imperiu scufundat similar cu Atlantida.

Oricare ar fi varianta corectă din spatele numelui acestei flori, modul în care a fost creată rămâne un mister.

Trandafirul Osiria are un parfum puternic, cu petale frumoase şi catifelate care prezintă vârtejuri de roşu vişiniu şi alb crem.

Cu toate acestea, unii experţi avertizează că aceste flori nu numai că sunt dificil de cultivat, dar s-ar putea să nu înflorească aşa cum te-ai aştepta.

„Din păcate, multe dintre imaginile de pe internet sunt modificate în scopuri comerciale. Culorile din viaţa reală nu sunt chiar atât de aprinse, se pare”, a scris un pasionat de grădinărit pe site-ul său.

Osiria preferă locurile cu multă lumină şi soare. Trandafirii teahibrizi sunt soiuri foarte rezistente la temperaturi scăzute, boli şi dăunători. Solurile preferate de Osiria sunt cele bine drenate şi cu o umiditate medie.

Nu suntem siguri că avem toate abilităţile pentru a creşte flori atât de frumoase, dar cu siguranţă ne-ar plăcea să le vedem în grădină!

Vă rugăm să împărtăşiţi acest articol tuturor pasionaţilor de grădinărit pe care îi cunoaşteţi. Dacă nimic altceva nu vă place, puteţi aprecia măcar imaginile care înfăţişează aceste flori superbe.

Ţi-a plăcut acest articol?