LiveBiz
Câinele furat în urmă cu un an se reuneşte în sfârşit cu proprietarul său într-o scenă cel puţin emoţionantă

Câinele furat în urmă cu un an se reuneşte în sfârşit cu proprietarul său într-o scenă cel puţin emoţionantă

LiveBiz » Animale » Câinele furat în urmă cu un an se reuneşte în sfârşit cu proprietarul său într-o scenă cel puţin emoţionantă

Trecuse mai bine de un an de când acest câine şi stăpânul său s-au separat. Patrupedul a fost furat, dar în cele din urmă a fost găsit la 500 de kilometri de casă şi a fost organizată o reuniune emoţionantă. Încercaţi să nu lăcrimaţi la vederea videoclipului…

Acesta este genul de poveşti de care avem nevoie. Bandit şi-a găsit în cele din urmă proprietarul, Farid, după cum explică SPA Montpellier, care a participat la această reuniune emoţionantă:

“Bandit este un câine din rasa Ciobănesc Belgian venit pe lume pe data de 7 mai 2020. Bietul Bandit a fost furat pe 15 septembrie 2020, pe când avea doar 4 luni.

Poliţia l-a găsit datorită microcipului său. Imediat a fost identificat şi proprietarul care îşi are domiciliul la 500 km distanţă.

În timpul apelului, proprietarul nu şi-a putut reţine emoţiile şi bucuria de a-şi fi găsi câinele de care a stat separat 8 luni. Farid s-a suit imediat în maşină şi a plecat la drum pentru a-l ridica pe Bandit.

O întâlnire frumoasă şi emoţionantă pentru tot personalul, dar mai ales pentru Bandit şi tatăl său. ”

Puteţi viziona frumoasa reuniune în videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?