LiveBiz
Golden Retrieverul se îndrăgosteşte de o pisicuţă care a fost respinsă de mama ei

Golden Retrieverul se îndrăgosteşte de o pisicuţă care a fost respinsă de mama ei

LiveBiz » Animale » Golden Retrieverul se îndrăgosteşte de o pisicuţă care a fost respinsă de mama ei

Datorită unei familii iubitoare şi unui câine cu o inimă mare şi caldă, o pisicuţă abandonată şi-a găsit o nouă casă, unde va primi toată dragostea şi grija de care are nevoie.

Biata pisicuţă a fost găsită singură pe marginea drumului, într-o stare deplorabilă. Fusese în mod clar respinsă de mama ei şi avea şanse mici de supravieţuire. Din fericire, familia a găsit-o şi i-a oferit o a doua şansă la viaţă.

Fără să stea pe gânduri, familia a luat pisicuţa şi a dus-o acasă acasă, punându-i numele Itchy. Cu toate acestea, pe drum, oamenii erau puţin îngrijoraţi de posibila reacţie a lui Ponzu, câinele lor Golden Retriever.

Familia mai ajutase la creşterea unor pisoi fără adăpost, aşa că Ponzu mai avusese şansa să interacţioneze cu felinele. Din nefericire, Ponzu a trebuit să-şi ia rămas bun de la aceşti mici prieteni după ce au fost daţi în adopţie.

După această întâmplare, stăpânii s-au întrebat dacă Ponzu o va accepta pe noua pisicuţă Itchy. Din fericire, ce s-a întâmplat când cele două animale s-au întâlnit, le-a topit inimile. În momentul în care Itchy a apărut în casă, Ponzu s-a îndrăgostit instant şi a început să aibă grijă de ea.

„Cei doi s-au împrietenit instantaneu, iar acum Ponzu este foarte protector cu pisicuţa şi refuza să o scape din vedere.” Au stabilit o relaţie atât de frumoasă, încât fac totul împreună. Ce legătură puternică şi adorabilă!

V-a plăcut această poveste emoţionantă? Vă rugăm să ne spuneţi părerile voastre în secţiunea de comentarii şi nu uitaţi să le faceţi şi celor din jur ziua mai frumoasă!

Ţi-a plăcut acest articol?