LiveBiz
Îngenunchează şi îi dă un inel de logodnă soţiei abia ieşite din spital: sunt îndrăgostiţi de 63 de ani

Îngenunchează şi îi dă un inel de logodnă soţiei abia ieşite din spital: sunt îndrăgostiţi de 63 de ani

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Îngenunchează şi îi dă un inel de logodnă soţiei abia ieşite din spital: sunt îndrăgostiţi de 63 de ani

Când dragostea este adevărată, durează o viaţă întreagă. Nu contează că timpul trece ireversibil sau că vârsta nu mai este aceea a tinereţii – chiar şi atunci când eşti bătrân, acest sentiment extraordinar nu încetează să mai existe, iar inima continua să bată pentru persoana pe care ai iubit-o mereu.

Exact cum s-a întâmplat şi în cazul lui Karl şi al Donnei Von Schwarz, un cuplu căsătorit de 63 de ani care şi în ciuda greutăţilor vieţii, continuă să rămână împreună şi mai apropiaţi ca niciodată.

Donna are 81 de ani şi în 2018 a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la inimă, care a fost urmată de un episod epileptic şi un accident vascular cerebral destul de grav; din acest motiv, Donna a petrecut cea mai mare parte a acelui an mutându-se de la un spital la altul. Şi cu toate acestea, soţul ei Karl nu a abandonat-o, nici măcar pentru o secundă.

Karl şi Donna s-au întâlnit în anii ’50 şi s-au mutat în cele din urmă împreună în 1956; din iubirea dintre cei doi au rezultat patru copii care la rândul lor i-au binecuvântat cu nouă nepoţi de-a lungul anilor!

Sursa: ChristinaCheri/Twitter

O familie atât de numeroasă trebuia să se nască dintr-o dragoste la fel de mare, motiv pentru care Karl, după îndelungata perioadă de refacere a soţiei sale, i-a promis că atunci când va fi externată, îi va cumpăra un nou inel de logodnă!

O promisiune respectată din toate privinţele; odată ieşită din spital, Donna l-a putut vedea pe Karl îngenunchind în faţa ei, în timp ce îi oferea un inel strălucitor care să rămână mărturie a iubirii lor eterne; la urma urmei, Karl nu şi-a abandonat soţia pe toată durata spitalizării, nici măcar pentru un minut!

Sursa: ChristinaCheri/Twitter

De 63 de ani, Karl şi Donna sunt căsătoriţi şi nici măcar greutăţile vieţii nu le-au afectat dragostea; pentru a sărbători această legătură rară, un inel a fost exact ceea ce aveau nevoie.

Nu putem decât să le dorim din toată inima o viaţă liniştită şi plină de bucurii!

Ţi-a plăcut acest articol?