LiveBiz
Căţeluşa este găsită într-o stare jalnică la doi ani după ce proprietarii săi o declaraseră moartă

Căţeluşa este găsită într-o stare jalnică la doi ani după ce proprietarii săi o declaraseră moartă

LiveBiz » Animale » Căţeluşa este găsită într-o stare jalnică la doi ani după ce proprietarii săi o declaraseră moartă

Câţiva ofiţeri de la Controlul Animalelor au încercat fără succes să prindă un câine care se refugiase într-un cartier rezidenţial situat la poalele munţilor. Era atât de slab, încât era o minune că încă trăia. Din fericire, voluntarii de la Hope For Paws au apărut exact atunci când cei de la Controlul Animalelor au eşuat.

Bietul câine îşi pierduse o bună parte din blană, îndeajuns de multă încât să i se vadă coastele prin piele. Înfăţişarea sa era de-a dreptul deplorabilă. În plus, câinele era speriat de prezenţa oamenilor, dar nu a putut rezista gustărilor delicioase pe care salvatorii i le-au oferit cu mult drag.

Probabil că dacă salvatorii nu ar fi ajuns la timp, bietul câine ar fi murit de foame.

În timp ce una dintre voluntare se preocupa să-l hrănească, cealaltă a venit prin spatele câinelui pentru a-l prinde. Au urmat câteva secunde înfricoşătoare, dar trebuiau să salveze cumva acest biet câine. Patrupedul avea nevoie de îngrijiri medicale şi de o casă. Străzile sau munţii nu sunt locuri ideale pentru câini, iar acest exemplar merita o familie adevărată!

În cele din urmă, animalul costeliv a fost capturat cu grijă şi transferat în maşină. Deşi era speriat, s-a comportat foarte bine. Voluntarele de la Hope for Paws i-au pus numele Edna. Când au ajuns la clinica veterinară, au verificat prezenţa microcipului… şi s-a dovedit că avea unul! Astfel, salvatorii au aflat că primul său proprietar, cu ani în urmă, a lăsat câinele în grija unei familii. Ulterior, acei oameni i-au spus că Edna a murit! Cât de oribil!

Dar, în ciuda veştilor bune că Edna a fost găsită în viaţă, primul său proprietar nu a fost interesat să o ia înapoi. Poate asta a fost şansa Ednei, fiindcă doar aşa a putut ajunge într-o casă temporară minunată şi de acolo şi-a găsit familia pe care dintotdeauna şi-a dorit-o

Acum se află în grija unei femei minunate, care pur şi simplu o adoră! Din fericire pentru Edna, zilele în care foamea şi singurătatea nu-i dădeau pace au rămas doar o tristă amintire!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?