LiveBiz
O fetiţă de 4 ani îi spune unui bărbat că este bătrân. Ce îi răspunde acesta? Mamei nu i-a venit să creadă

O fetiţă de 4 ani îi spune unui bărbat că este bătrân. Ce îi răspunde acesta? Mamei nu i-a venit să creadă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O fetiţă de 4 ani îi spune unui bărbat că este bătrân. Ce îi răspunde acesta? Mamei nu i-a venit să creadă

Cu toţii trebuie să respectăm şi să iubim persoanele în vârstă. Le datorăm multe dintre lucrurile pe care le avem astăzi. Bunicii ne preţuiesc, ne sfătuiesc şi ne îngrijesc ca şi cum ar fi părinţi secundari. Şi fac aceste lucruri nu numai atunci când suntem copii, ci până când părăsesc această lume…

Norah e doar o fetiţă de 4 ani, dar ştie cât de importante sunt persoanele mai în vârstă. Fetiţa a decis să-i facă o dezvăluire minunată mamei sale, Tara: Îi plac bătrânii din cauza pielii moi şi a mersului lor lent. Dar cea mai bună abia acum urmează… copilul a spus că datorita faptului că viaţa lor se apropie de sfârşit, aceasta i-ar iubi până la moarte!

Facebook – Tara Wood

Mama fetei a fost foarte impresionată de spusele lui Norah, aşa că a decis să-i posteze cuvintele pe Facebook. A doua zi, Tara şi fiica ei s-au dus la supermarket să cumpere prăjituri pentru a patra aniversare a fetiţei. Ce s-a întâmplat în continuare a schimbat vieţile a trei oameni pentru totdeauna…

În timp ce mama fetei era distrasă căutând brioşe, Norah a început să facă cu mâna cuiva din magazin, „Bună, bătrâne! Astăzi e ziua mea!”

Facebook – Tara Wood

Persoana căreia fetiţa îi făcea cu mâna era un om în vârstă, care trăda o mâhnire şi o tristeţe accentuată. Înainte ca Tara să o certe pe Norah pentru că i-a spus acelui om „bătrân”, bărbatul s-a uitat spre ea, de parcă voia să-i spună câteva cuvinte.

Dintr-o dată, chipul lui a devenit vesel şi zâmbitor. Domnul i-a spus: „Bună, micuţă domniţă! Câţi ani împlineşti astăzi?” Cei doi noi prieteni au schimbat câteva cuvinte şi înainte de a-şi lua la revedere, omul i-a urat fetiţei „La mulţi ani”.

Facebook – Tara Wood

La scurt timp după aceea, Tara şi fiica ei l-au regăsit pe bătrân într-un alt raion al magazinului. Atunci mama a ţinut să-i adreseze câteva cuvinte: „Scuzaţi-mă, domnule! Ea e Norah şi ar vrea să ştie dacă aţi putea să faceţi o poză cu ea.” Iniţial nu şi-a dat seama care era motivul fetiţei, dar a acceptat de îndată ce Norah i-a spus că era pentru ziua ei.

Facebook – Tara Wood

Tara, Norah şi dl. Dan au făcut mai multe poze. Tara i-a mulţumit, cerându-şi scuze pentru neplăceri. El a spus că nu are motive să se scuze, pentru că a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-au întâmplat după o lungă perioadă de timp. Toate mulţumită lui Norah!

Facebook – Tara Wood

Tara a decis să povestească întâmplarea pe reţelele sociale. Lângă text, a pus pozele făcute în acea zi. Unul dintre utilizatorii care au citit postarea, l-a recunoscut pe domnul în vârstă şi i-a transmis un mesaj mamei. Astfel, Tara a aflat că dl. Dan şi-a pierdut soţia în luna martie a anului trecut şi de atunci este singur şi trist.

Facebook – Tara Wood

A fost momentul când mama fetiţei şi-a dat seama că această întâlnire nu putea fi dintr-un simplu noroc… A cerut numărul de telefon al bătrânului, ştiind că trebuie să facă ceva în acest sens.

Facebook – Tara Wood

Mama şi fiica au decis să-l viziteze pe dl. Dan. Omul încă mai avea nişte bileţele scrise de către soţia lui înainte de a deceda, lipite pe pereţii casei. A fost o zi specială pentru toţi trei. Timp de 3 ore, Norah şi bătrânul s-au jucat şi au mâncat împreună.

După prânz, bărbatul a făcut ceva minunat: a tăiat un trandafir roşu din grădina sa şi a stat câteva minute bune pentru a îndepărta toţi spinii de pe tulpina florii, astfel încât să i-o poată oferi lui Norah.

Facebook – Tara Wood

Acum, „bătrânul de la supermarket” primeşte vizita celor două prietene ale sale cel puţin o dată pe săptămână!

Facebook – Tara Wood

Norah şi dl. Dan sunt de nedespărţit… Fetiţa îi cere mereu mamei sale să meargă la bătrân şi este nerăbdătoare să-l viziteze.

Facebook – Tara Wood

Acum, domnul Dan nu se mai simte singur şi trist. Chiar a fost invitat să petreacă Ziua Recunoştinţei împreună cu Tara şi Norah. Şi-a pierdut soţia, dar a câştigat o nouă familie.

Facebook – Tara Wood

Soarta a făcut în aşa fel încât această fetiţă minunată să readucă zâmbetul pe chipul unui om greu încercat… Distribuiţi dacă sunteţi de acord!