LiveBiz
Pisica îşi avertizează stăpâna că tatăl ei are cancer şi refuză să-l părăsească: „Ştie că are nevoie de ea”

Pisica îşi avertizează stăpâna că tatăl ei are cancer şi refuză să-l părăsească: „Ştie că are nevoie de ea”

LiveBiz » Animale » Pisica îşi avertizează stăpâna că tatăl ei are cancer şi refuză să-l părăsească: „Ştie că are nevoie de ea”

Cine a spus că pisicile nu pot fi afectuoase şi intuitive faţă de sentimentele şi stările de spirit ale persoanelor la care ţin cel mai mult? În timp ce avem nenumărate exemple în care protagonişti principali sunt câinii, pisicile sunt, de asemenea, capabile să ne uimească cu manifestări puternice de dragoste, într-o măsură chiar mai mare decât am putea crede. Când a auzit că tatăl ei iubit urma să înceapă terapia împotriva unei forme de cancer, Kelly Nugent şi-a făcut rapid bagajele şi a plecat de la Miami la New York, luând cu ea două pisici minunate. Una dintre ele, pe nume „Potato (Tato)”, îl place în mod deosebit pe tatăl lui Kelly: este întotdeauna alături de el şi îl sprijină în orice moment al zilei, cu afecţiune şi alintări, aşa cum doar o pisică o poate face.

imagine: TikTok / french75vintage

Kelly Nugent este foarte ataşată de tatăl ei, pe care îl consideră cel mai bun prieten al său, motiv pentru care, atunci când a auzit de teribilul diagnostic, s-a deplasat imediat la New York pentru a fi aproape de el. Nimeni nu este pregătit vreodată pentru ştiri de acest gen şi cu siguranţă este nevoie de un anumit sprijin pentru a suporta veştile şi stresul! Pe lângă bagajele sale obişnuite, Kelly a luat cu ea şi pe cele două pisici, dintre care una şi-a arătat imediat adevărata natură odată ce s-a obişnuit în noua ei casă: rămânând tot timpul aproape de tatăl lui Kelly!

imagine: TikTok / french75vintage

După doar două săptămâni, pisica Tato părea să-şi fi dat seama că ceva nu este în regulă cu tatăl lui Kelly şi, de asemenea, părea că şi-a asumat brusc marea responsabilitate de a-l îngriji: „Este cel mai dulce lucru pe care l-am văzut vreodată, pentru că ştiu că Tato a simţit că ceva nu este în regulă şi că tata are nevoie de ajutorul lui”, a spus Kelly, adăugând:” El îi stă întotdeauna în preajmă şi se comportă de parcă: ‘Aceasta este treaba mea acum. Îmi pasă de tine’. Pe scurt, parcă ar şti”.

imagine: TikTok / french75vintage

Şi trebuie precizat că tatăl lui Kelly nu era chiar o persoană iubitoare de pisici înainte de a se întâlni cu Tato, deoarece el spunea întotdeauna că prefera câinii. Dar superba pisică i-a topit inima! Acum, cei doi sunt inseparabili!

Nu este uşor să faci faţă chimioterapiei, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic, dar Tato are grijă de „noul” său proprietar într-un mod impecabil.

imagine: TikTok / french75vintage

După cum spune Kelly: „Dacă tatăl meu stă la computer, Potato sare pe tastatură. Dacă este la masă cu hârtiile sale, Potato stă pe coli. Dacă se relaxează pe canapea, Potato îi sare în braţe.” Nu-l poate lăsa în pace, pentru că ştie că are nevoie de ajutor.

Vestea minunată este că, de când Potato a intrat în viaţa tatălui lui Kelly, sănătatea bărbatului s-a îmbunătăţit treptat. Cancerul pare să fie în remisie şi, în iunie 2021, se aşteaptă ca tatăl lui Kelly să fie supus unui transplant de măduvă osoasă.

imagine: TikTok / french75vintage

La urma urmei, se pare că terapia cu animale de companie sau ajutorul terapeutic care derivă din prezenţa unui animal de companie funcţionează cu adevărat. Potato este un alt caz frumos în care dragostea necondiţionată dintre animal şi proprietar aduce beneficii incredibile pentru organism.

imagine: TikTok / french75vintage

Îi dorim acestei frumoase familii toate cele bune, sperând că vom auzi cât de curând doar veşti minunate!

Ţi-a plăcut acest articol?