LiveBiz
Şoferii opresc la unison salvând viaţa câinelui speriat ce rătăcea pe mijlocul şoselei aglomerate

Şoferii opresc la unison salvând viaţa câinelui speriat ce rătăcea pe mijlocul şoselei aglomerate

LiveBiz » Animale » Şoferii opresc la unison salvând viaţa câinelui speriat ce rătăcea pe mijlocul şoselei aglomerate

Ceea ce la început părea o situaţie fără ieşire pentru un biet câine ce rătăcea pe o şosea aglomerată, la final s-a dovedit a fi ceva cu totul special şi în acelaşi timp o dovadă de umanitate cum rar ne este dat să vedem!

Toby Tinelli şi soţia sa se deplasau către Houston, Texas, când deodată au observat un câine rătăcit şi speriat mergând dezorientat printre maşini.

Fără să ezite, toţi şoferii din jurul lui Tinelli au acţionat la unison, considerând siguranţa câinelui o prioritate – au oprit maşinile şi astfel i-au obligat şi pe cei din spate să procedeze la fel.

„Aproximativ cinci maşini aflate în faţa noastră au pornit semnalele de avarie şi au încercat să îndrepte patrupedul spre marginea drumului unde ar fi fost siguranţă”, povesteşte Tinelli.

Mergând către el, Tinelli a reuşit să se aşeze în faţa câinelui pentru a-l împiedica să fugă. Atunci traficul s-a oprit şi toţi şoferii au aşteptat ca patrupedul să fie capturat în siguranţă.

„A fost un moment uimitor!”, mărturiseşte Tinelli. „Toate maşinile de pe şosea au încetinit pentru a ajuta. Oamenii coborau din autoturisme şi încercau să dea o mână de ajutor la prinderea patrupedului.„

Şi mulţumită acestor oameni minunaţi, câinele a fost salvat.

Potrivit lui Tinelli, proprietarul câinelui a fost implicat într-un accident, în urma căruia câinele s-a speriat şi a fugit din maşină. În ciuda unei răni superficiale la una dintre lăbuţe, câinele nu avea alte probleme grave.

Iată momentul în care câinele şi proprietarul său se reîntâlnesc:

Nimeni ar fi putut să anticipeze finalul fericit al acestei poveşti; dar totul a fost posibil datorită unor oameni care s-au gândit numai şi numai la binele câinelui:

„M-am rugat ca totul să se termine cu bine şi, din fericire, am obţinut acest lucru”, spune Tinelli. „Nu-mi vine să cred cât de bine s-a comportat toată lumea, acţionând cu răbdare şi colaborând pentru a salva acest biet câine. Este o adevărată binecuvântare să fac parte dintr-o comunitate de oameni sufletişti” – a mai adăugat el.

Cum aţi fi procedat dacă eraţi puşi în faţa unei astfel de situaţii? Distribuiţi acest exemplu de umanitate tuturor prietenilor şi familiei!