LiveBiz
Doi Pitbulli salvaţi din condiţii groaznice sunt lăsaţi în aceeaşi încăpere. Priviţi reacţia lor când se întâlnesc

Doi Pitbulli salvaţi din condiţii groaznice sunt lăsaţi în aceeaşi încăpere. Priviţi reacţia lor când se întâlnesc

LiveBiz » Animale » Doi Pitbulli salvaţi din condiţii groaznice sunt lăsaţi în aceeaşi încăpere. Priviţi reacţia lor când se întâlnesc

„Hope for Paws” este o cunoscută asociaţie non profit din Statele Unite care face eforturi uriaşe pentru a le oferi câinilor fără stăpân şansa la o viaţă normală.

De cele mai multe ori aceste misiuni caritabile includ şi adevărate operaţiuni de salvare fiindcă aceşti patrupezi ajung să se confrunte cu situaţii greu de imaginat. Când Cadence şi Chance au fost recuperaţi în cadrul a doua salvări diferite, voluntarii Hope for Paws nu erau siguri cum vor reacţiona dacă i-ar lăsa să stea împreună.

Cei doi Pitbulli înduraseră de-a lungul vieţii nenumărate abuzuri, iar cei de la Hope for Paws ezitau să le facă cunoştinţă, însă de data aceasta au decis să încerce. Acum – videoclipul care înfăţişează reacţiile lor a devenit viral.

Hope for Paws / YouTube

În urmă cu ceva vreme, Eldad Hagar de la asociaţia Hope for Paws a găsit-o pe Cadence după ce a fost folosită ca animal de momeală pentru luptele de câini. Corpul său era acoperit de răni şi cicatrici; iar faţa ei părea că reflectă toate lucrurile îngrozitoare prin care a trecut.

Chiar a doua zi, Hagar l-a descoperit pe Chance, un alt câine Pitbull care se ascundea în apropierea unui camion din Los Angeles. El trăise pe străzi întreaga lui viaţă şi era înspăimântat de oameni, neavând încredere în nimeni. Din fericire, Hagar a reuşit să se apropie de el, să-l mângâie şi să-l ducă în siguranţă la adăpostul asociaţiei.

După ce amândoi s-au bucurat de câte o baie reconfortantă şi de îngrijiri medicale, personalul adăpostului a decis că este un moment potrivit pentru ca cei doi câini se întâlnească. Iar momentul în care se deschide uşa demonstrează cel mai bine că între ei a fost dragoste la prima vedere.

Hope for Paws / YouTube

În momentul în care Cadence şi Chance s-au privit unul pe celălalt, ambele cozi au început să se mişte în aer, arătându-şi astfel bucuria. În câteva secunde – cei doi pui salvaţi se acceptă reciproc. Stau amândoi şi mănâncă în aceeaşi încăpere, deşi traumele îndurate în trecut nu pot fi uitate prea uşor.

Era evident pentru oricine că aceşti doi câini au stabilit o legătură imediată. Deşi au fost salvaţi din locaţii diferite, ambii împărtăşeau acelaşi sentiment de neglijare şi nesiguranţă. În cele din urmă – toate aceste triste amintiri au fost înlocuite de clipele minunate petrecute împreună.

De la încărcarea videoclipului, acesta a fost vizionat de peste 4 milioane de ori.

Hope for Paws / YouTube

În timp ce Cadence şi Chance sar şi aleargă prin încăpere, îţi dau senzaţia că parcă dansează! Desigur, cine nu ar vrea să danseze de bucurie după ce a fost salvat de nişte oameni atât de buni?

Ambii câini s-au adaptat rapid la viaţa din adăpost şi au arătat tuturor cât de iubitori şi afectuoşi pot fi. Nu după mult timp, ambii au fost adoptaţi în familii minunate. Nici că se putea o bucurie mai mare pentru amândoi.

Priviţi reacţiile nepreţuite pe care aceşti doi PitBulli le au în videoclipul de mai jos, demonstrând tuturor că fiecare dintre ei a meritat o a doua şansă. Nu uitaţi niciodată: adoptaţi, nu cumpăraţi!

Felicitări salvatorilor şi acelor oameni care i-au adoptat în familiile lor minunate! Distribuiţi dacă sunteţi de acord că orice animal merită şansa la o viaţă mai bună!

Ţi-a plăcut acest articol?