LiveBiz
Câinele abandonat de proprietar pentru că era „prea urât” este adoptat de o familie care îl transformă într-un animal fericit

Câinele abandonat de proprietar pentru că era „prea urât” este adoptat de o familie care îl transformă într-un animal fericit

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat de proprietar pentru că era „prea urât” este adoptat de o familie care îl transformă într-un animal fericit

Fiecare creatură vie este demnă de bunătate. Şi fiecare câine merită o casă bună şi iubitoare.

Din păcate, însă, câinii fără adăpost care aşteaptă pe străzi şi în adăposturi habar nu au cât de demni sunt. Unei căţeluşe pe nume Nelly i s-a spus că nu merită nimic şi a fost abandonată pe stradă de de crudul său proprietar sub pretextul că este un câine „foarte urât”.

Din fericire, adorabila creatură a fost salvată de voluntarii Sidewalk Specials. Ei ştiau bine că Nelly merită cu siguranţă o viaţă mult mai bună şi dragostea unor oameni inimoşi.

Totuşi, aşteptările lor au fost probabil prea mari deoarece nimeni nu s-a îngrămădit să o adopte. Acest lucru a fost devastator pentru voluntarii care ştiau că pentru recuperarea sa completă, Nelly avea nevoie de un mediu stabil.

Drept urmare voluntarii au recurs la un plan!

Au filmat povestea ei şi au postat-o ​​pe canalul lor de YouTube. Urmăritorii au împărtăşit povestea lui Nelly şi, din fericire, aceasta a ajuns la oamenii perfecţi. Aceştia au apelat adăpostul dorind din tot sufletul să o adopte!

Nelly, care acum se numeşte Lilly, îşi trăieşte cea mai bună perioadă a vieţii alături de noua ei familie. Părinţii săi adoptivi deţin o fermă spaţioasă unde Lilly interacţionează zilnic cu tot felul de creaturi adorabile. Ea, care şi-a petrecut o bună parte din viaţă luptându-se să supravieţuiască pe străzi, are acum parte de zile însorite, alergând şi jucându-se cu noii săi prieteni.

Lilly este, de asemenea, foarte iubită de noua ei familie umană. Povestea ei este dovada vie că orice este posibil dacă oamenii îşi dau interesul şi lucrează împreună. Niciun câine nu este de neadoptat! Nicio creatură nu este „prea urâtă” pentru a fi privată de fericire. Iar Lilly este dovada cea mai bună!

Urmăriţi povestea ei uimitoare în videoclipul de mai jos. Sincere mulţumiri voluntarilor de la Sidewalk Specials!

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate