LiveBiz
Bărbatul vizitează adăposturile pentru a adopta toate animalele pe care nimeni altcineva nu le doreşte

Bărbatul vizitează adăposturile pentru a adopta toate animalele pe care nimeni altcineva nu le doreşte

LiveBiz » Animale » Bărbatul vizitează adăposturile pentru a adopta toate animalele pe care nimeni altcineva nu le doreşte

Faceţi cunoştinţă cu Steve Grieg, un mare iubitor de animale din Colorado, SUA, care a avut întotdeauna o mulţime de necuvântătoare în jurul lui.

Steve a crescut înconjurat de animale, iar ca adult, el a continuat să adopte animale aflate în nevoie.

El locuieşte pe un teren destul de generos, cu mult spaţiu pentru toate aceste creaturi greu încercate de soartă.

Wolfgang2242 via Instagram

Din păcate, la un moment dat, unul dintre câinii lui Steve a murit. Această pierdere l-a întristat foarte tare pe Steve care a vrut să facă ceva pentru a-i aduce un omagiu prietenului său. Astfel, Steve a decis să se îndrepte spre adăpostul local şi să le ceară câinele „cel mai nedorit”. El a vrut să ofere acestui câine şansa de a avea o viaţă bună.

„Aşa că am adoptat un Chihuahua în vârstă de 12 ani [pe nume Eeyore] cu probleme de inimă şi l-am adus acasă. Dar acesta a fost doar începutul…”, a declarat Steve pentru The Dodo.

Wolfgang2242 via Instagram

La scurt timp după aceea, Steve a început să adopte din ce în ce mai multe animale care aveau nevoie de ajutor.

Steve are acum 10 câini bătrâni care locuiesc în casa lui. De asemenea, a luat doi porumbei şi două raţe care aveau nevoie de o casă. Dar vedeta familiei sale de necuvântătoare este porcul Bikini, pe care l-a adoptat de la un prieten care nu mai putea să îl îngrijească.

Steve a fost încântat de şansa de avea un porc pe lângă celelalte animale de companie, iar Bikini a ajuns să se adapteze de minune în casa lui! Porcul crede că este un câine şi se înţelege foarte bine cu Enoch, Wolfhound-ul irlandez al lui Steve.

Wolfgang2242 via Instagram

Steve mai deţine şi un iepure pe care l-a găsit rătăcind prin curtea din faţă a casei sale. Iepurele se simte foarte bine în locuinţa lui Steve şi se înţelege bine cu toţi câinii.

Wolfgang2242 via Instagram

Steve spune că preferă să adopte câini în vârstă – nu sunt la fel de energici ca puii şi sunt foarte ascultători.

„Sunt doar animale mai înţelepte”, a spus Steve. „Ştii ce vrei de la viaţă odată ce ai ajuns la o anumită vârstă, iar aceşti câini ştiu bine acest lucru şi le este uşor să dezvolte o relaţie cu o persoană sau cu un alt animal de companie.”

Wolfgang2242 via Instagram

În cele din urmă, Steve a decis să deschidă o pagină de Instagram pentru a arăta fotografii cu „gaşca lui de prieteni”. Pagina a strâns rapid tot mai mulţi fani – toată lumea adoră să vadă animalele lui Steve în acţiune. Pagina are acum peste 800.000 de urmăritori, iar Steve este bucuros că astfel le poate arăta oamenilor cât de grozav este să adopţi animale în vârstă.

„Le fac să se simtă ca acasă. Pur şi simplu ştiu că toate animalele sunt fericite, iubite şi bine îngrijite. Ele îmi fac zilele mai frumoase”, a mai spus Steve.

Wolfgang2242 via Instagram

Steve este un iubitor de animale nemaipomenit, care face o treabă excelentă oferind un cămin acelor animale care sunt adesea trecute cu vederea. Dacă doriţi să vedeţi mai multe fotografii cu prietenii lui Steve, consultaţi pagina lui de Instagram. Ţi-a plăcut acest articol?