LiveBiz
Poliţista se îndrăgosteşte de căţeluşul abandonat şi rănit pe care l-a salvat şi decide să-l adopte

Poliţista se îndrăgosteşte de căţeluşul abandonat şi rănit pe care l-a salvat şi decide să-l adopte

LiveBiz » Animale » Poliţista se îndrăgosteşte de căţeluşul abandonat şi rănit pe care l-a salvat şi decide să-l adopte

Sara Rogers, ofiţer de poliţie în Augusta, Maine, SUA, a fost chemată să salveze un căţeluş abandonat şi rănit. După ce l-a salvat de pe străzi, femeia poliţist a dus căţelul la un medic veterinar local, în timp ce colegii săi au încercat să-i găsească proprietarul, dar fără succes.

Ofiţerul Rogers a continuat să verifice căţeluşul pe tot parcursul nopţii în timpul turei sale pentru a se asigura că este bine până când echipa Kennebec Humane Society a sosit la secţie.

Ofiţerul Rogers şi-a luat chiar o pauză de masă pentru a sta alături de căţel, cei doi începând deja să stabilească o legătură cu totul specială.

Rogers era conştientă că trebuie să facă mai mult pentru a ajuta acel căţeluş adorabil. Ea a decis să-l crească până când va fi disponibil pentru adopţie. Dar când a venit timpul ca patrupedul să-şi găsească o casă pentru totdeauna, Rogers pur şi simplu nu a putut renunţa la el.

Fără ezitare, Rogers a decis să adopte definitiv puiul, pe care l-a numit Rey. Departamentul de Poliţie din Augusta a împărtăşit povestea emoţionantă pe pagina lor de Facebook, cu o fotografie a minunatului duo.

„Trebuie să iubeşti finalurile fericite!” – au scris oamenii legii. Şi acesta este cu siguranţă unul dintre ele!

Ţi-a plăcut acest articol?