LiveBiz
O mamă singură lipseşte de la facultate pentru a avea grijă de fetiţă; profesoara: „Data viitoare adu copilul la curs”

O mamă singură lipseşte de la facultate pentru a avea grijă de fetiţă; profesoara: „Data viitoare adu copilul la curs”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O mamă singură lipseşte de la facultate pentru a avea grijă de fetiţă; profesoara: „Data viitoare adu copilul la curs”

Puneţi-vă pentru o zi în pielea unei mame singure, tinere, care merge la facultate şi în acelaşi timp încearcă să aibă şi un loc de muncă pentru a face rost de bani şi a-i asigura tot ceea ce îi este necesar micuţei sale, totul fără ajutorul unui partener.

Cum v-aţi găsi timpul necesar pentru a vă continua studiile? Răspunsul poate fi mai simplu decât cel la care vă gândiţi deja, mai ales când există o persoană care, cu multă empatie şi amabilitate, îţi oferă o mână de ajutor şi îţi spune că totul va fi bine…

Anunţ
imagine: Morgan King / Twitter

Aceasta este povestea lui Morgan King, o tânără de 21 de ani care studiază la Universitatea din Tennessee, are o fetiţă pe nume Korbyn şi seara lucrează ca chelneriţă pentru a câştiga un ban în plus pe care să-l aducă acasă, astfel încât să nu dea greş niciodată faţă de micuţa ei. Din păcate, de foarte multe ori, lui Morgan nu-i este uşor să ducă la bun sfârşit toate aceste angajamente: a fi o studentă model, o mamă grijulie şi o chelneriţă bună nu este atât de simplu!

Din acest motiv, când a fost nevoită să rateze un curs la facultate din cauza numeroaselor sale angajamente, i-a scris un e-mail cu scuze profesoarei sale, dar nu se aştepta niciodată la un răspuns atât de amabil şi empatic…

imagine: Morgan King / Twitter

Răspunsul profesoarei Sally B. Hunter nu a întârziat să apară şi a fost atât de neaşteptat, încât Morgan nu s-a putut abţine să nu îl împărtăşească pe profilul ei de Twitter: „Bună Morgan, ne-am întrebat ce s-a întâmplat cu tine în această dimineaţă. Îmi pare rău să aud că a trebuit să ratezi cursul din cauza problemelor cu fiica ta, dar data viitoare nu ezita să o aduci cu tine la curs. Aş fi pur şi simplu încântată să o pot ţine în braţe în timp ce predau cursul, astfel încât să poţi fi atentă şi să iei notiţe.”

„Lucrez la Departamentul de Studii ale Copilului şi Familiei, aşa că ar fi chiar ciudat dacă nu aş invita din când în când pe câte un copil la cursul meu. Sunt cât se poate de serioasă în privinţa acestei oferte, doar ia-o pe Korbyn cu tine data viitoare. Cu respect, Sally B. Hunter.” – a mai adăugat doamna profesoară.

imagine: Morgan King / Twitter

Cuvintele profesoarei de la Universitatea din Tennessee au emoţionat-o profund pe Morgan King, care nici prin gând nu îi trecea că nu va fi mustrata pentru absenţa ei. În schimb, a fost înţeleasă şi încurajată să o ia pe micuţa Korbyn la curs, în cazul în care în continuare lui Morgan îi va fi imposibil să o lase singură.

A fi mamă singură, studentă şi chelneriţă nu sunt nici pe departe atributele unei vieţi uşoare, iar profesoara ştie bine asta, drept urmare nu a putut să nu dea o mână de ajutor tinerei de 21 de ani; o adevărată lecţie de viaţă şi umanitate.

Ar fi minunat ca toţi profesorii să fie aşa!

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate