LiveBiz
Găsesc un copil abandonat într-o gură de vizitare datorită teckelului care nu se oprea din lătrat

Găsesc un copil abandonat într-o gură de vizitare datorită teckelului care nu se oprea din lătrat

LiveBiz » Animale » Găsesc un copil abandonat într-o gură de vizitare datorită teckelului care nu se oprea din lătrat

Dacă cineva v-ar spune că puteţi salva viaţa unui copil în timp ce vă plimbaţi câinele într-o zi ca oricare alta, cu siguranţă nu prea aţi crede acest lucru. Nici măcar Charmaine Keevy şi câinele ei, Georgie, nu au crezut că trec printr-o astfel de situaţie, dar când femeia a apelat numărul unic de urgenţă, cerând intervenţia rapidă a paramedicilor, nimeni nu a dat înapoi.

În timpul unei plimbări obişnuite, Georgie a început să latre fără oprire, ca şi cum ar fi avertizat-o pe stăpâna sa despre un pericol iminent.

imagine: Cornie Viljoen / Facebook

Totul a început cu Georgie, teckelul lui Charmaine, care lătra fără oprire în timp ce se plimba prin Port Elizabeth, Africa de Sud. Georgie nu lătra din întâmplare: tocmai se apropiase de o gură de vizitare când a început să se comporte ciudat. Charmaine a mers lângă capacul căminului şi şi-a dat seama că ceva nu era în regulă când a auzit zgomote care ar fi putut proveni de la un mic animal… sau chiar de la un nou-născut! Femeia a cerut imediat ajutorul unui trecător care a reuşit să deschidă gura de vizitare şi să coboare în canalizare. Vă puteţi imagina uimirea de a vedea un copil, întins pe pământ într-un loc atât de oribil, plângând cu disperare?

imagine: Twitter

Fetiţa a fost imediat luată de către paramedici, care i-au acordat primul ajutor, apoi dusă la spital, unde a început uşor să-şi revină şi să să-şi recapete forţele. Micuţa supravieţuitoare a fost numită Grace April şi îi datorează viaţa lui George, acest mic înger cu patru picioare.

Ţi-a plăcut acest articol?