LiveBiz
Magazinul își deschide ușile pentru un câine fără adăpost în timpul valului de căldură

Magazinul își deschide ușile pentru un câine fără adăpost în timpul valului de căldură

LiveBiz » Animale » Magazinul își deschide ușile pentru un câine fără adăpost în timpul valului de căldură

Recent, într-o zi caniculară, undeva în nordul Mexicului, Adolfo Pazzi Ahumada a fost martorul iubirii faţă de animale în cea mai pură formă.

După ce şi-a dat seama că a rămas fără lapte acasă, Ahumada a decis să înfrunte temperaturile de peste 40 de grade pentru a face o oprire rapidă la un magazin local de alimente. Când a intrat însă, a văzut o scenă uimitoare ce se desfăşura chiar în faţa lui.

„Un câine fără adăpost a fost hrănit şi acum primea apă de la unul dintre angajaţii magazinului”, a spus Ahumada. „Atunci am văzut că magazinul le permitea câinilor să intre”.

Imediat după ce Ahumada a intrat în magazin, a decis să îl întrebe pe angajat despre acel câine.

„Stă la noi de câteva zile. Bănuim că a fost abandonat de proprietarul său. A venit la noi pentru a cere ajutor”, i-a spus angajatul lui Ahumada. „Am putut să-i oferim doar mâncare, apă şi câteva jucării din magazin pentru care am plătit cu banii noştri.”

Dar bunătatea angajaţilor magazinului nu se opreşte aici.

„L-am lăsat să intre deoarece temperaturile de afară sunt foarte mari. Ne pare rău pentru el, dar de când stă la noi, arăta mult mai fericit”, a mai spus angajatul.

Şi privind pe unul dintre culoare, Ahumada a putut vedea cu propriii săi ochi acest lucru:

Bietul câine găsise câţiva oameni cărora nu le era indiferentă soarta lui.

În toată perioada în care a stat acolo, câinele şi-a arătat bunătatea şi prietenia faţă de personal şi clienţi. Magazinul speră că un client cu suflet mare se va arăta interesat să îi ofere acestui câine un cămin permanent.

Aflat în imposibilitatea de a-l putea adopta chiar el, Ahumada şi-a plătit laptele şi a cumpărat o recompensă pentru ca patrupedul să se bucure de aceasta după ce se trezeşte, asigurându-se că rămâne pe mâini sigure şi iubitoare.

„Am fost mâhnit când am aflat prin ce a trecut câinele”, a mai adăugat Ahumada. „Dar acum are parte de toată dragostea pe care o merită”.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia!