LiveBiz
Câinele salvat în urmă cu un an îşi îmbrăţişează noua stăpână în fiecare zi, arătându-şi recunoştinţa

Câinele salvat în urmă cu un an îşi îmbrăţişează noua stăpână în fiecare zi, arătându-şi recunoştinţa

LiveBiz » Animale » Câinele salvat în urmă cu un an îşi îmbrăţişează noua stăpână în fiecare zi, arătându-şi recunoştinţa

Recunoştinţa este un sentiment pe care oamenii îl uită adesea sau îl supraevaluează. În societatea noastră, confundăm deseori bunăvoinţa cu obligaţia şi uităm să mulţumim sau să preţuim ceea ce fac ceilalţi pentru a ne uşura viaţa.

Kylo este un câine care a avut marele noroc să fie adoptat de o femeie cu suflet mare. Aşa că se simte extrem de recunoscător şi îşi propune să-i arate mamei sale acest lucru în fiecare zi.

Ori de câte ori tânăra vine acasă după o zi istovitoare de muncă, Kylo aleargă la ea şi o îmbrăţişează, arătându-i toată dragostea lui.

„De îndată ce intru în casă şi vreau să mă descalţ, el se urcă în poala mea să mă îmbrăţişeze”, povesteşte Meghan Sweers, noua mamă adoptivă a lui Kylo. „Dacă nu îi acord câteva clipe pentru momentul nostru de tandreţe, el mă urmăreşte cu cea mai tristă şi patetică privire până când cedez şi îl las să-şi arate afecţiunea.”

Dar lucrurile nu au stat întotdeauna aşa. Când Kylo avea doar 10 luni, a fost abandonat la adăpost şi odată ajuns înăuntru, nimeni nu a dorit să-l adopte până când Sweers şi soţul ei au decis să-i ofere o nouă viaţă.

Prima noapte a câinelui în noua sa casă a fost perfectă!

„S-a târât în ​​poala mea, şi-a băgat capul sub bărbie şi a început să sforăie ca o drujbă”, a povestit Sweers. „Din acel moment, eu şi soţul meu am ştiut că el este câinele pe care ni-l doream!”

Ţi-a plăcut acest articol?