LiveBiz
Un cuplu adoptă o fetiţă şi în timpul zborului de întoarcere pasagerii îi felicită cu mesaje afectuoase

Un cuplu adoptă o fetiţă şi în timpul zborului de întoarcere pasagerii îi felicită cu mesaje afectuoase

LiveBiz » Familie » Un cuplu adoptă o fetiţă şi în timpul zborului de întoarcere pasagerii îi felicită cu mesaje afectuoase

Există atât de multe cupluri în întreaga lume care, incapabile să conceapă copii în mod natural, fac totul pentru a adopta unul. Un proces birocratic care este adesea foarte lung şi anevoios, dar care, dacă are succes, oferă una dintre cele mai mari satisfacţii din viaţă: întemeierea unei familii.

La fel cum s-au gândit să procedeze şi tinerii Caren şi Dustin Moore, care, odată ajunşi în avion în urma încheierii adopţiei mult dorite, pasagerii acelui zbor au vrut să le ofere o surpriză neaşteptată.

Imagine: Dustin Moore / Twitter

De fapt, totul a început când Caren a solicitat ajutor pentru că avea nevoie de un spaţiu unde să schimbe scutecul copilului; însoţitoarea de zbor a avut amabilitatea de a rezerva un loc în care Caren să facă acest mic serviciu fiicei sale adoptive. Impresionată de povestea cuplului, stewardesa i-a informat pe piloţii avionului care au ţinut să-i felicite  imediat.

Dar asta nu este tot!

Imagine: Dustin Moore / Twitter

După mesajul de felicitare pentru adopţia încheiată cu succes venit din partea echipajului avionului, gazda zborului de întoarcere le-a înmânat pasagerilor şerveţele şi pixuri, astfel încât aceştia să le poată scrie ceva de neuitat lui Dustin şi Caren şi de care să-şi amintească cu mare plăcere toată viaţa…

Toate mesajele au fost de sprijin şi urări de bine pentru o viaţă extraordinară împreună, o nouă piatră de hotar în viaţa cuplului care a avut în cele din urmă posibilitatea de a adopta un copil şi de a forma o adevărată familie. A lor!

Imagine: Dustin Moore / Twitter

După acel zbor de neuitat, Dustin a mărturisit : „Toate aceste mesaje de la străini ne-au înduioşat inimile, nu prea ştiu ce înseamnă să fii în sfârşit părinte, dar suntem fericiţi, ne simţim binecuvântaţi şi suntem gata să ne asumăm noul rol în viaţă!”

Imagine: Dustin Moore / Twitter

O îmbrăţişare călduroasă pentru această nouă familie care s-a format şi cele mai bune urări în tot ceea ce faceţi, dragi Dustin şi Caren!

Ţi-a plăcut acest articol?