LiveBiz
Tânărul găseşte câinele agonizând de durere şi îl duce urgent la spital: „Promit să te ajut”

Tânărul găseşte câinele agonizând de durere şi îl duce urgent la spital: „Promit să te ajut”

LiveBiz » Animale » Tânărul găseşte câinele agonizând de durere şi îl duce urgent la spital: „Promit să te ajut”

Populaţia animalelor fără adăpost este, din păcate, proporţională cu nivelul sărăciei din zonele în care trăiesc. În aceste locuri, cazurile animalelor sterilizate şi, prin urmare, incapabile să transmită mai departe situaţia critică în care se află, sunt considerate rare. Altfel spus, puii proveniţi de la animalele fără adăpost, abandonate pe străzi, vor avea aceeaşi soartă ca părinţii lor.

În orice caz, poveştile despre această realitate vicioasă pot (şi sunt) schimbate în fiecare zi de oameni şi organizaţii altruiste care apreciază şi fac tot ce pot pentru a schimba viaţa animalelor greu încercate.

Văzând un căţeluş de câteva săptămâni plângând în mijlocul străzii, un tânăr nu a ezitat să contacteze un adăpost pentru a cere ajutorul. Bietul pui nu înceta să plângă din cauza durerilor. Era acoperit de căpuşe şi purici şi avea nevoie de îngrijiri de urgenţă.

Din fericire, salvatorii au ajuns cât de repede au putut. Nu văzuseră niciodată un caz atât de grav de infestare cu purici. Ulterior, s-a aflat de pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă că o femeie abandonase puiul exact în aceste condiţii. Cum poate o persoană să fie atât de crudă?

Salvatorii au dus puiul direct la veterinar. Echipa medicală i-a tratat anemia şi malnutriţia. Balloon a primit multă dragoste şi afecţiune pentru prima dată în viaţa sa.

Povestea lui Balloon poate fi văzută în videoclipul de mai jos, iar cea mai bună parte este că dezvăluie minunata transformare puiului după ce a fost tratat şi îngrijit.

Datorită tratamentului, starea sa de sănătate a început să se îmbunătăţească rapid şi nu a mai durat mult până a reuşit să-şi găsească o familie frumoasă care să îi ofere toată dragostea pe care o merită!

Ţi-a plăcut acest articol?