LiveBiz
Câinele care şi-a pierdut botul după ce a fost maltratat a fost adoptat şi este iubit necondiţionat

Câinele care şi-a pierdut botul după ce a fost maltratat a fost adoptat şi este iubit necondiţionat

LiveBiz » Animale » Câinele care şi-a pierdut botul după ce a fost maltratat a fost adoptat şi este iubit necondiţionat

Câinele care şi-a pierdut botul după ce a fost maltratat a suferit o intervenţie chirurgicală, iar acum şi-a găsit o casă pentru totdeauna.

Filmarea o are protagonistă pe Millie – căţeluşa în vârstă de un an – înainte de a fi supusă unei intervenţii chirurgicale care avea să îi schimbe viaţa.

Vă invităm să descoperiţi mai jos o poveste impresionantă despre suferinţă, dragoste şi supravieţuire.

În videoclipul de mai jos o puteţi vedea pe Millie alergând bucuroasă spre veterinarii care i-au salvat viaţa!

Originară din Rusia, Millie a fost găsită luptându-se să supravieţuiască pe străzi de câţiva voluntari ai unei asociaţii de salvare a animalelor. Fusese împuşcată în faţă de mai multe ori.

Când Millie a fost salvată din frig, încerca să-şi smulgă zona necrozată a botului. Din fericire, povestea îngrozitoare a lui Millie i-a atras atenţia lui Kasey Carlin.

După mai multe săptămâni de strângere de fonduri şi schimburi de e-mail-uri cu adăpostul rusesc de animale Vyberimenya, unde se afla în acel moment Millie, Kasey a reuşit să negocieze transportul căţeluşei către Marea Britanie.

A făcut acest lucru prin intermediul Google translate, fiind ajutată şi de Wild At Heart, o organizaţie de salvare a animalelor care încearcă să îmbunătăţească vieţile a peste 600 de milioane de câini abandonaţi din întreaga lume.

De când a ajuns în Marea Britanie, Millie a suferit noi intervenţii chirurgicale care să o ajute să ducă o viaţă normală.

Ochiul drept i-a fost îndepărtat – deoarece rămăsese subdezvoltat în lunile de chin după ce câteva alice îi rămăseseră în interior.

Kasey, care s-a născut în Scoţia, este extrem de încântată de cea mai nouă membră a familiei sale de animale blănoase.

Ea a spus: „Când am văzut-o, m-am îndrăgostit imediat de ea. Nu avea nas şi bot pentru a o ajuta să respire şi să adulmece, dar părea atât de fericită în videoclipurile sale. Mi s-a topit inima şi a trebuit să fac totul să ajungă la mine.

„Dorinţa mea de a-i oferi un cămin permanent a crescut şi mai mult după ce i-am aflat povestea.”

„Este posibil să fi fost lovită de o maşină, dar este mult mai probabil să fi fost călcată în picioare, deoarece leziunile ei sunt aproape de nivelul feţei. Erau şi câteva alice acolo. Nu suntem siguri dacă a fost folosită ca ţintă înainte sau dacă cineva a încercat să o ucidă şi nu a reuşit.”

În poză o puteţi vedea pe Millie alături de sora ei mai mare, Maggie, o căţeluşă de terapie şi în acelaşi timp o celebritate pe Instagram, pe care Carlin a salvat-o din Liban.

În prezent, Kasey are grijă de patru câini: Mishka, Maggie şi Millie şi Bella.

Sora mai mare a lui Millie, Maggie, a topit inimile tuturor, când povestea ei a devenit virală. În vârstă de cinci ani, Maggie a fost găsită într-o stare groaznică în Liban: legată de o cutie, cu urechea tăiată, cu maxilarul rupt şi cu răni provenite din împuşcare pe tot corpul.

Din fericire, după o campanie dificilă de strângere de fonduri pentru a o salva, Maggie şi-a găsit căminul permanent în Brighton, alături de Kasey. Maggie este acum un câine foarte căutat de terapie şi a fost nominalizat la un premiu naţional pentru curaj.

Când s-a vorbit prima dată despre povestea tragică a lui Maggie, medicii credeau că aceasta a fost împuşcată de 17 ori. Noile radiografii arată că, de fapt, are peste 200 de alice în corp, cu toate acestea reuşind să-şi revină într-un mod miraculos.

Kasey a adăugat: „Tatăl meu mereu îmi spunea că eu sunt în stare să-l aduc chiar şi pe Bambi acasă dacă îl văd pe drum.”

„Dintotdeauna am iubit animalele şi mi-am dorit să devin medic veterinar sau apărător al drepturilor acestora când am îmbătrânit. Acum, lucrez ca salvator de animale şi terapeut şi este cea mai bună slujbă. Îmi plac toate animalele de companie la fel de mult, iar cele pe care le am pot fi considerate animale normale. Mănâncă, beau apă şi se joacă ca orice alt câine. Sunt super fericiţi şi încerc să îi fac pe toţi cei pe care îi întâlnesc să fie la rândul lor la fel.”

„Având în vedere tot ceea ce au îndurat, atitudinea lor mă domină constant. Au o cantitate uriaşă de dragoste de oferit şi vor doar să fie în preajma oamenilor care îi fac fericiţi. Pentru mine ei sunt perfecţi aşa cum sunt.”

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?