LiveBiz
Mama leşină în piscină: fiica de 5 ani intervine la timp şi reuşeşte să o salveze de la înec

Mama leşină în piscină: fiica de 5 ani intervine la timp şi reuşeşte să o salveze de la înec

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama leşină în piscină: fiica de 5 ani intervine la timp şi reuşeşte să o salveze de la înec

Deşi este adevărat că fiecare părinte din lume are un instinct natural şi foarte puternic de protecţie faţă de copiii săi, este de asemenea adevărat că acest sentiment se manifestă adesea chiar şi din partea copiilor faţă de mame şi tati. Sentimentul de protecţie pentru cei dragi nu este valabil doar pentru adulţi.

Acest lucru este demonstrat de povestea mamei Tracy, şi a fiicei sale, Allison, în vârstă de 5 ani. Dintr-o situaţie iniţială de panică şi pericol, micuţa Allison a ştiut să dea dovadă de mare stăpânire de sine, reuşind să salveze viaţa mamei sale.

Imagini: Inside Edition / YouTube

Totul s-a întâmplat într-o clipă. Tracy şi Allison petreceau o zi liniştită lângă piscină la casa surorii lui Tracy. Când femeia a intrat în apă, a făcut câţiva paşi, i s-a făcut brusc rău şi a leşinat. A rămas nemişcată, cu capul în apă.

Imagini: Inside Edition / YouTube

Imaginaţi-vă o fetiţă de doar 5 ani care asistă la o scenă de genul acesta: disperarea şi panica sunt reacţii mai mult decât de înţeles. Allison a decis să intervină şi, într-o clipă, a intrat în apă şi a început să-şi împingă mama cu toată puterea spre zona mai puţin adâncă a bazinului. Odată ajunse acolo, a întors-o astfel încât faţa ei să nu fie scufundată în apă şi a fugit în casă pentru a cere ajutor.

Imagini: Inside Edition / YouTube

Mătuşa lui Allison a intervenit de urgenţă şi a reuşit să o scoată pe uscat. Transportată în siguranţă la spital, Tracy nu şi-a putut aminti exact ce s-a întâmplat.

Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere şi povestea a devenit un exemplu minunat al modului în care chiar şi un copil poate face dovada unui act de curaj. Allison înoată de când era foarte mică şi, cu siguranţă, acest lucru a făcut-o să se simtă mai încrezătoare în salvarea lui Tracy. Felicitări acestei fetiţe curajoase, un adevărat „înger păzitor” al mamei sale!

Ţi-a plăcut acest articol?